Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Ubytování Jan Lemberka
Ubytování Jan Lemberka nabízí celoroční ubytování v soukromí ve dvou apartmánech. Apartmány se nachází v obci Košice v okrese Tábor. Maximální kapacita obou apartmánů je 12 osob. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a plně vybavenou kuchyni. V okolí ubytování se nachází plno památek a zajímavostí. Okolní příroda je stvořená pro pěší ...
Ubytování Jan Lemberka
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Pokud hledáte útulné a pohodlné ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny, neváhejte a zarezervujte si pokoj v Penzionu Jámy. Tento penzion nabízí dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s vlastní koupelnou, ledničkou a wi-fi připojením. Penzion se nachází v klidné lokalitě nedaleko Nového Města na Moravě a Žďáru nad Sázavou. Součástí penzionu je ...
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Pokud hledáte luxusní ubytování v srdci Šumavy, nechte se zlákat Apartmány PrimaByt Sušice. Nabídnout vám můžeme Apartmán PB Balcony a Apartmán PB Deluxe. Tyto komplexně zařízené apartmány nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný a relaxační pobyt. Apartmány se nachází přímo v historickém centru města, v blízkosti řeky Otavy.
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Ubytování. Hotel: - wellness centrum - solárium - masáže - kosmetika - půjčovna kol - apartmány, na všech TV, SAT, wifi, lednice - 2 x salonek - směnárna.

Tatry mountain resorts CR, a.s. provozuje hotel GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE s golfem a možností lyžování.

Penzion. Ubytovaní. - 2x1-6 lůžkové pokoje: - kuchyň, WC, koupelna, barevná televize, satelit. Vedení účetnictví.

Ubytování: - hotel. Restaurace: - denní menu.

Nabízíme krátkodobé i dlouhodobé ubytování v útulném penzionu, který se nachází v klidné části Ostravy jen několik málo minut od městského centra či vlakového nádraží.

Horská chata ve Staré vsi u Rýmařova. 6 pokojů s kapacitou 6 lůžek. Na každém pokoji vlastní sociální zařízení.

Ubytování v chalupě pro 8-12 osob v Beskydech. K dispozici společenská místnost, kuchyň s jídelnou a posezením vybavená moderními spotřebiči, společenská místnost s barem.

ubytování v 1, 2 a 3 lůžkových pokojích se společnou kuchyňkou, přístupem na zahradu a parkováním.

Ubytování v bungalovech a chatách s velkou zahradou. Dva čtyřlůžkové bungalovy s vlastním sociálním zařízením a kuchyňkou. Dvě nové chaty, osmilůžková a desetilůžková, s bezbariérovým přízemím, vlastním sociálním zařízením a kuchyňkou.

Ubytování: -ubytovací kapacita 28 míst -dvoulůžkové pokoje s přistýlkou, WC**, sprchový kout -dvoulůžkové apartmá -možnost zapůjčení televizoru se satelitním příjmem. Restaurace, bar: -stravování.

Horský hotel v Národní přírodní rezervaci Praděd. Součástí hotelu je restaurace. Hosté mají k dispozici saunu, whirpool, posilovnu, tělocvičnu, stolní tenis a kulečník.

Celková kapacita penzionu ANDĚL je 9 dvojlůžkových pokojů – každý má vlastní koupelnu se sprchovým koutem, TV, některé pokoje mají k dispozici letní terasu či možnost přistýlky. Kavárna s velkým dětským koutkem Finská sauna, masáže

Ubytování: - chalupa (4 ložnice, 2 až 12 osob).

Ubytování v soukromí v apartmánech ve Vrbnu pod Pradědem.