Využijte vnitrostátní dodávkovou dopravu po celé České republice, která zajišťuje logistické služby, přepravu lehkých i objemných nákladů, přepravu palet a stavebních materiálů, stěhovací služby a přepravu nábytku, odvoz odpadu a starých spotřebičů.

Taxislužba - bezplatné volání nonstop - expresní přeprava osob, transfery na letiště - kurýrní služby - přeprava nákladů do 1, 4t nebo 5 europalet

Silniční autodoprava a logistika.

Služby: Přistavení kontejneru na odpad. Odvoz kontejneru s odpadem. Likvidace odpadů. Přeprava materiálu na paletách. Přeprava písku, štěrku, kameniva, recyklátu, zeminy a td.

Mezinárodní nákladní doprava - EU Vnitrostátní silniční doprava. Přeprava nákladů po železnici. Přeprava nebezpečných nákladů.

Autodoprava, doprava: -nákladní přeprava -vnitrostátní, tuzemská -dodávkové, užikové vozy. Výroba, prodej: -plechové blatníky na jízdní kola -řídítka na jízdní kola, koloběžky.

Přeprava, doprava z domu do domu, zasilatelství: - tuzemská (vnitrostátní) i zahraniční (mezinárodní) kusového zboží, dodání zásilek - silniční nákladní doprava - letecká doprava - třídění zásilek a jejich dodání dle časových dispozic zákazníka - celní deklarace a zastupování v celním řízení.

Vnitrostátní a mezinárodní zasilatelství. Expresní přeprava zásilek. Expresní balíková služba. Přeprava: - paletová - balíková - celovozová - letecká a námořní. Logistika.

Služby: -autodoprava -půjčovna dodávek -nafukovací čluny s motorem do 5 HP.

-komplexní úklidový servis -autodoprava

Autodoprava: -vnitrostátní, mezinárodní: -kamionová. -autobusová. -expresní dodávková doprava.

Autodoprava. Nákup, prodej: -peletky -dřevěné brikety -štěpky, kůra, piliny.

Doprava: - vnitrostátní a mezinárodní spediční činnost nejen v rámci EU - námořní a letecká přeprava, kontejnerová přeprava - skladování, logistické služby - celovozové a dokládkové zásilky, expresní přeprava - nadrozměrná přeprava po tuzemsku i v zahraničí - speciální přeprava (transp.teplota, přep.v režimu ADR, ...

Autodoprava: - osob - tuzemská i mezinárodní Fordem tranzit pro 8 osob - nákladní - Ford tranzit + vlek.

Doprava. Spedice. Zasilatelství. Přeprava: -mezinárodní -vnitrostátní -kusové zásilky. Vytěžování: -vozidel-vozidla. Vyřizování: -celní formality, deklarace. Doprava: -kamiony-kamionová -AVIA -dodávková Prodej pneumatik.

Ochrana objektů a osob, bezpečností poradenství, pořadatelské služby a zebezpečení akcí, autodoprava, catering, úklidové práce.

Nabízíme kompletní dodávky zboží a služeb. Provozování autodopravy.

Nákladní autodoprava vnitrostátní, prováděná nákldním vozidlem AVIA D75L EURO4 a dodávkovými vozidli FORD TRANSIT a WV LT, korba 5, 6 x 2, 5m výška 2, 2m. Přeprava nákladů do hmotnosti 4, 5 tuny a objemu do 30 m3. Více na WWW.KONTRANS.CZ

Nabídka přepravy zboží mezinárodní, vnitrostátní, leteckou a námořní dopravou. Zajišťování skladových, logistických a celních služeb..

ALLDEST - CZ DOPRAVA: - mezinárodní expresní autodoprava bez omezení destinace - spedice Náklady a zásilky do 3, 5 tun.

Prodej, výkup, oprava, servis: -nové i použité dílenské zařízení autoservisů a pneuservisů, vybavení autodílen a autoservisů -zajištění různého dílenského zařízení i na objednávku včetně dovozu ze zahraničí -výrobky firem AGM Cosmet, BETA, CORCHI Autodoprava tuzemská, zahraniční: -MERCEDES Sprinter 312 + vlek nosnost až 3, 3tuny ...