Využijte vnitrostátní dodávkovou dopravu po celé České republice, která zajišťuje logistické služby, přepravu lehkých i objemných nákladů, přepravu palet a stavebních materiálů, stěhovací služby a přepravu nábytku, odvoz odpadu a starých spotřebičů.

Autodoprava, doprava: - nákladní přeprava vozem Fiat Ducato - zajištění nákladu do 1, 5 tun - vnitrostátní, mezinárodní. Příležitostná doprava osobní: - přeprava osob luxusním minibusem MERCEDES-BENZ (max. 17 osob) - vnitrostátní, mezinárodní.

Vnitrostátní a mezinárodní doprava do 3, 5 tuny.

Autodoprava: -vnitrostátní a mezinárodní nákladní (vozy Mercedes Vito a Sprinter) -přeprava osob.

Autodoprava: -přeprava tuzemská a mezinárodní -nonstop -automobil MERCEDES 308D Sprinter Maxi.

Doprava: MINIBUSY: - Kapacita 4 - 20 osob: - standartní, levné i VIP provedení - po Praze, po Čechách, do zahraničí

Vnitrostátní a mezinárodní doprava. Zatavárna.

Expresní systém přepravy zásilek: -zásilky do 24 hodin až 5 dnů -veškeré kusové zboží.

Přeprava: -expresní kurýrní přeprava do 1500kg -přeprava osob na letiště a zpět -specializace na sousední státy ČR.

Dopravní a kurýrní služba: - Praha, ČR a Evropa - distribuce a rozvoz zboží - expresní přeprava zásilek - zastupování v celním řízení. Zásilky přepravované naší firmou mimo Evropskou Unii Vám kompletně celně odbavíme, tzn. vystavíme vývozní JSD, transitní doklad z hranic do vnitrozemí a dovozní JSD.

Autodoprava. Práce: -zemní, výkopové.

Stěhovací služba: -komplexní stěhování bytů, domů, firem -stěhování těžkých břemen, klavírů, trezorů -vyklízíme půdní prostory, sklepy, pozůstalosti. Kontejnerová i dodávková autodoprava: -přistavení kontejnerů na odpad, stavební suť, zeminu -pronájem kontejneru s následným odvozem.

Autodoprava, kurýrní služba, rozvoz zboží, stěhování.

Služby: - export - import - přeprava v rámci ČR. Přeprava do celého světa: - dokumentových zásilek - balíkových zásilek - paletových zásilek. Druhy přepravy: - letecká expresní - cargo - pozemní balíková - pozemní a systémem sběrné služby - pozemní a systémem sběrné dokládky - přímý kurýr.

Autodoprava. Nákladní silniční doprava.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní.

AUTODOPRAVA, DOPRAVA: -tuzemsko, zahraničí: -osobní -dodávková do 1, 5t -připojení vleku do 3t. Expresní přeprava malých zásilek.