Rychlost, preciznost a maximální bezpečí. Tyto specifikace platí jak pro zasilatelství, tak obecně pro kurýrní přepravu. Přeprava se může postarat jak o klasické balíky, tak o nadrozměrné náklady anebo urgentní zásilky, jako cenná psaní a podobně.

Společnost Combinata, s.r.o. je prodejcem širokého sortimentu olejů a maziv pro osobní automobily, nákladní automobily, lesnickou, stavební a zemědělskou techniku. V naší rozsáhlé nabídce naleznete aditiva, oleje značky Aral, Fuchs, Liqui Moly, OMV, Tigrol nebo Shell, plastická maziva, údržbové produkty a také autokosmetiku. Mezi další služby, ...

Mezinárodní doprava - kusové zásilky

Autodoprava, přepravní služba: - kurýrní služba - přeprava osob - expresní přeprava - spediční služby - speciální přeprava skeneru DNA Překlady a tlumočení.

Naše firma je založena na kvalitním auto opravárenském a přepravním servisu na Vámi určená místa. Jsme spolehliví, přesní. Naše celková nabídka zahrnuje služby v tom nejširším rozsahu a jsme schopni vyhovět jakémukoliv Vašemu požadavku. Využijte naše auto servisní a přepravní služby! Nabízíme Vám služby auto opravárenské a ...

Taxi 24 Uherský Brod Zajišťujeme nonstop odvoz v rámci Uherského Brodu ale i širokého okolí. Rozvoz firemních akcí. Mezinárodní přeprava. Zásilková přeprava Drink servis. Vše NONSTOP.

Služby: - skladování - vnitrostátní a mezinárodní přeprava - distribuce.

Služby: - nákladní autodoprava mezinárodní - expresní přeprava - námořní a letecká doprava

Služby: -vytěžování -nákladní doprava.

Mezinárodní zasilatelská společnost. Zasilatelství.

Hlavním předmětem činnosti společnosti hucikexpress je mezinárodní expresní přeprava a spedice zásilek, v této oblasti máme bohaté zkušenosti už od roku 1995. Poskytuje dopravní a spediční služby po celé Evropské unii. V rámci spedičních služeb zajistíme přepravu vašeho zboží po Evropě.

Provádíme expresní automobilovou přepravu zásilek po celé Evropě. Umožňujeme trasování dopravy a sledování pohybu zásilek. Přepravujeme také cenné zásilky.

Služby: - mezinárodní kamionová doprava - spedice čerstvých a mražených potravin - zasilatelství

Autodoprava. -přeprava zásilek, nákladu -expresní přeprava -stěhování -kompletní logistika -kurýrní služba

Mezinárodní spedice a logistika. Celoevropská nákladní doprava. Vnitrostátní expedice kusových nákladů. Transport nákladů ADR. Letecké zásilky, sběrná přeprava. Námořní zásilky.

Služby: Expres kurýr - čas doručení 2 - 10 hodin v ČR -expresní doručování zásilek v nejkratším čase kurýrem -expres kurýrní přeprava zásilek -okamžitá přeprava urgentních zásilek, dokumenty, balíky, zboží, formou ze stolu na stůl -messenger. Dnes Vyzvedneme - Dnes doručíme. Rychlost doručení je prioritou.

Expresní nákladní autodoprava

Služby - expresní mezinárodní a vnitrostátní doprava - přepravu kusových zásilek - spedice - stěhování.

Služby: - nákladní doprava mezinárodní - celovozové zásilky - dokládky - expresní zásilky - skladování

Spedice, zasilatelství, doprava: -vnitrostátní, mezinárodní -nákladní, silniční, letecká, námořní -zásilky-kusové, celovozové -expresní přeprava-pravidelné trasy. Služby: -pojištění-přepravované zboží -celní deklarace: -zboží-odbavení při dovozu, vývozu tranzitu -zastupování v celním řízení -zajištění-celní dluh ...

Kurýrní služba - expresní přeprava zásilek.

Jsme transportní společnost specializující se zejména na expresní mezinárodní dopravu.

Dopravní společnost, zasilatelství, spedice - přeprava nákladů - kamionová přeprava tuzemská i zahraniční.

Služby: - dodávková autodoprava - kurýrní služby.

Dopravní společnost - mezinárodní nákladní přeprava - zasilatelství.

Služby - vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava - kamionová doprava - expresní přeprava zboží.