Rychlost, preciznost a maximální bezpečí. Tyto specifikace platí jak pro zasilatelství, tak obecně pro kurýrní přepravu. Přeprava se může postarat jak o klasické balíky, tak o nadrozměrné náklady anebo urgentní zásilky, jako cenná psaní a podobně.

Autorizovaný prodejce automobilů značky CITROËN, autorizovaný značkový servis: -CITROEN C1, C2, C3, Berlingo, Xsara Picasso -C4, C5, C6, C8 -Nové C4 Picasso -Nové C-Crosser Užitková verze: -C2 Enterprice -BERLINGO -JUMPY -JUMPER -C15.

Čerpací stanice: - pohonné hmoty PHM - nafta, benzín, oleje - myčka osobních vozidel - SHOP.

Čerpací stanice - pohonné hmoty PHM - nafta, benzín, oleje - myčka osobních vozidel - SHOP.

Autobusové nádraží - informace o odjezdech a příjezdech autobusů tel.: 518 321 836, 518 321 028 Osobní doprava – Petr Röss, Michaela Turzíková tel.: 518 344 490.

SLUŽBY: - dopravní - spediční - po celé Evropě Specializujeme se na expresní zásilky "just in time" - přeprava s co nejkratším termínem dodání bez omezení destinace ( SRN, Francie, Španělsko, Skandinávie, Pobaltské republiky, Benelux, Řecko, Irsko, GB atd..)

Služby - logistika - skladování - vnitrostátní a mezinárodní přeprava celovozových zásilek - expresní přeprava kusových zásilek - letecká přeprava - námořní přeprava. Pobočka: - Fr.Diviše 1516/12, 104 00 Praha 10 - Uhříněves

Vnitrostátní a zahraniční přeprava zboží: - kusové a celovozové zásilky - exporty a importy do všech zemí Evropy - přeprava nebezpečného zboží - expresní přeprava zásilek.

VELKOOBCHOD, MALOOBCHOD, PRODEJ ELEKTRONIKY s kosmetickou vadou za výhodné ceny i na splátky (bez ručitele): - domácí elektrospotřebiče - spotřební elektronika - televizory LCD, plazmy, videa, hifi věže - DVD přehravače, DVD rekordery - walkmany, diktafony - elektronické chladničky, mrazničky - mikrovlnné trouby - sporáky, trouby, varné ...

Nonstop taxislužba po celé evropě pro jednotlivce i firmy. Možnost fakturace pro firmy i jednotlivce. Expresní přeprava menších zásilek. Transféry Z a na letiště po celé evropě.Víkendové Help drink taxi.

Naše společnost TOPTRANS je jedničkou na trhu expresní přepravy zásilek a logistických řešení. Nabízíme individuální řešení přepravy i logistiky. Přizpůsobíme se požadavkům klientů, tak abychom vše vyřešili efektivně a spolehlivě s vysokou kvalitou a to za rozumnou cenu. Všechny zásilky přepravované naší společností jsou pojištěny na škody ...

Práce, řemesla: - tesařské - klempířské - pokrývačské Služby: - nákladní autodoprava zahraniční - expresní přeprava zásilek po Evropě - logistika, spedice

Spedice, zasilatelství, doprava: - vnitrostátní, mezinárodní - nákladní, silniční, letecká, námořní - zásilky-kusové, celovozové..

Zabýváme se: - mezinárodní přeprava nákladní - logistika, spedice - expresní dodávky - skladování.

Kurýrní služba do 1500 kg. Messenger do 5 kg. Expresní doprava od 1 kg do 6 tun. Taxi nákladní.

JAS FORWARDING (Czech) s.r.o. - člen skupiny JAS Worlwide - mezinárodní síť působící v zasilatelství a logistice. Společnost nabízí spediční služby - letecká a námořní doprava, s cílem využití globální síly a schopností skupiny.

Skladovací služby. Logistika. Mezinárodní silniční přeprava. Zajištění: - letecká přeprava z ČR a SR do většiny světových destinací - námořní přeprava kontejnerů a kusových zásilek do celého světa. Nákladní doprava. Mezinárodní a vnitrostátní železniční zasilatelství.

Společnost Panalpina Czech s.r.o. poskytuje zasílatelské služby a jejich řešení. Nabízí komplexní služby letecké, námořní a silniční přepravy na 6 kontinentech. Dále zajišťuje Panalpina veškerou logistiku, skladování, distribuci a celní služby. Panalpina působí ve více než 75 zemích světa a v dalších 90 zemích spolupracuje s místními ...

Autodoprava, doprava, přeprava: - nákladní - mezinárodní (zahraniční): - zasilatelství - spedice, spediční činnost - expresní přeprava.

Služby: - přeprava osob, zásilek a zásobování

Služby: - autodoprava - expresní přeprava zásilek - kurýrní služba.

Služby - mezinárodní a vnitrostátní nákladní doprava - expresní zásilatelství.

-Zasilatelství -Zprostředkování obchodu a služeb

Přepravní společnost - mezinárodní i tuzemská silniční nákladní doprava - kamionová přeprava - expresní zasilatelství - nadrozměrné přepravy - logistika - skladování - přeprava chlazeného a mraženého zboží - přeprava nebezpečného zboží ADR.

Služby: - autodoprava (tuzemská, mezinárodní) - dodávková doprava - expresní přeprava - stěhování - spediční služby.