Rychlost, preciznost a maximální bezpečí. Tyto specifikace platí jak pro zasilatelství, tak obecně pro kurýrní přepravu. Přeprava se může postarat jak o klasické balíky, tak o nadrozměrné náklady anebo urgentní zásilky, jako cenná psaní a podobně.

MEZINÁRODNÍ DOPRAVA. TNT Innight je specializovaná celoevropská distribuční síť nočního expresu, zaměřená na pravidelné doručování v nočních hodinách. Celoevropská síť partnerů nabízí zákazníkům mezinárodní „door to door“ přepravy. Díky zavedeným standardům nočního doručování (Noční Expres) jsou zásilky zákazníkům k dispozici ...

Služby: - nákladní doprava vnitrostátní a mezinárodní - odvoz kusových zásilek

Půjčení osobních aut a dodávek Letenky Zajištění - celní služby Přeprava - kusové zásilky Nákladní doprava - mezinárodní - vnitrostátní.

Služby: - expresní přeprava kusových a balíkových zásilek v rámci celé ČR - logistika - skladování

Celní služby Kamionová doprava Přeprava - kusové zásilky Letecká přeprava - kusové zásilky Námořní přeprava Logistické služby Nákladní přeprava Stěhovací služby pro firmy i soukromé osoby Železniční přeprava.

Autodoprava, doprava: -vnitrostátní (tuzemská) a mezinárodní (zahraniční) přeprava - JUST IN TIME -expresní doprava a zasilatelství po celé Evropě -kurýrní služby, přeprava kusových zásilek -spedice, spediční služby. -přepravy ADR Vozový park: -11 dodávek s tonáží do 3, 5t -3 vůzy pick up.

Autodoprava, doprava, přeprava: -mezinárodní nákladní nad 3, 5 tuny.

Expresní přeprava zásilek - do 3, 5t Autodoprava - do 3, 5t Osobní přeprava - přeprava osob - letištní transport - svatební servis - VIP přeprava s bodyguardem.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní mezinárodní -spedice, zasilatelství -kuryrní služba. Mikrobusová doprava.

Doprava: - mezinárodní a vnitrostátní - stěhování Přeprava nákladů dodávkami do 3, 5t Expresní zásilky. Nonstop !!

Nejrychlejší kurýrní služba. Včasné a spolehlivé doručení Vašich zásilek. Přeprava po celé ČR.

Silniční kamionová doprava - přeprava nákladů. Sběrná služba. Zasilatelství.

Služby: -mezinárodní, vnitrostátní železniční přeprava -vytěžování silničních vozidel. -provozování vleček

Výdejna prostředků zdravotnické techniky. Prodej, maloobchod: - zdravotnické potřeby, zdravotnická technika. Služby: -kurýrní expresní motoslužba. Poskytování informací o glukometru FreeStyle. Tvorba, údržba: - webové stránky.

Služby: - logistika - kurýrní služby - nákladní autodoprava

Nákladní doprava - mezinárodní a tuzemská přeprava - zasilatelství - skladování.

Spediční společnost - přeprava zboží tuzemská i mezinárodní - nákladní doprava - expresní a kusové zásilky - skladování.

Služby: - vnitrostátní a mezinárodní přeprava zboží 1kg do 1500Kg - expresní přeprava

Naše služby: - vnitrostátní i mezinárodní osobní přeprava osobními vozy a mikrobusy - přeprava osob - doprava na letiště - expresní přeprava zásilek - autopůjčovna mikrobusů, dodávek, střešních nosičů, autoboxů a nosičů kol.

Taxislužba, internetový prodej proutěného zboží. Nákladní doprava. Půjčujeme stavební stroje i s obsluhou.

Autodoprava: -mezinárodní kamionová doprava -spedice.

Kurýrní služby, přeprava osob, zastavárna, výkup zlata.

- doprava nad 3, 5t - doprava expresv do 3, 5t - přeprava umělecký děl a předmětů + instalace

Služby: -mezinárodní zasilatelství -mezinárodní doprava -vnitrostátní doprava -zajišťování přeprav -sběrná služba -spedice -skladování