Skladování zásob a jejich expedice musí být vždy v rukou zkušených odborníků. Logistiku, expedici i příjem zboží mohou zrealizovat externí firmy, stejně jako přepravu standardních i nadměrných nákladů. Kamionová, železniční či jiná přeprava je tu pro vás.

METRANS, a.s.
METRANS, a.s. - přeprava zboží na druhou stranu světa! "Spojujeme hlavní námořní nákladní uzly, jako jsou přístavy v Severním moři a na Jadranu, nebo širokorozchodné železniční uzly s vnitrozemskou Evropou. Všech 17 intermodálních terminálů tvoří páteř našeho intermodálního systému METRANSU ve střední a východní Evropě, která uspokojuje ...
METRANS, a.s.
Komplexní logistické služby, skladování, distribuce, celní služby, logistické projekty a poradenství v logistice. Skladovací a distribuční logistika - Vendula Fišerová, Jiří Veselý tel.: 548138550, 548138556 fax: 548138209 Distribuce ČR, SR a mezinárodní zasilatelství - Jan Jelínek tel.: 548138548 fax: 548138506 Obchodní ...

Autorizovaný prodejce automobilů značky CITROËN, autorizovaný značkový servis: -CITROEN C1, C2, C3, Berlingo, Xsara Picasso -C4, C5, C6, C8 -Nové C4 Picasso -Nové C-Crosser Užitková verze: -C2 Enterprice -BERLINGO -JUMPY -JUMPER -C15.

Čerpací stanice: - pohonné hmoty PHM - nafta, benzín, oleje - myčka osobních vozidel - SHOP.

Čerpací stanice - pohonné hmoty PHM - nafta, benzín, oleje - myčka osobních vozidel - SHOP.

Autobusové nádraží - informace o odjezdech a příjezdech autobusů tel.: 518 321 836, 518 321 028 Osobní doprava – Petr Röss, Michaela Turzíková tel.: 518 344 490.

Mezinárodní zasilatelství. Služby: - mezinárodní přeprava těžkých a nadrozměrných kusů - speciální přepravyinvestičních celků - námořní - letecká - kamionová - silniční - železniční - kombinovanádoprava projektů včetně proclení - proclívání - zámořská sběrná služba.

Činnost: - cisternová přeprava - přeprava nebezpečných látek dle ADR - přeprava tekutých potravin.

Zasilatelství, spedice: - mezinárodní - kamionová - nákladní - transport, přeprava po celé Evropě - export, import - zprostředkovatelská činnost.

SLUŽBY: - dopravní - spediční - po celé Evropě Specializujeme se na expresní zásilky "just in time" - přeprava s co nejkratším termínem dodání bez omezení destinace ( SRN, Francie, Španělsko, Skandinávie, Pobaltské republiky, Benelux, Řecko, Irsko, GB atd..)

Kusová námořní doprava (import/export), letecká přeprava, kamionová přeprava, skladování (celní sklad, národní sklad), kompletní celní služby, příjem a kontrola zboží, vychystávání a kompletace, štítkování, balení, 24/48 distribuce po celé ČR a SR.

Dopravní a logistická činnost - přeprava zásilek - tuzemská i mezinárodní doprava - skladování - přeprava ADR.

Prodej: -ucelených palet obalového skla, skla, lahve -zajištění dopravy na místo určení a prodej uzávěrů. Přeprava a logistika.

Přeprava. Prodej obalového skla a souvisejících produktů.

Služby - logistika - skladování - vnitrostátní a mezinárodní přeprava celovozových zásilek - expresní přeprava kusových zásilek - letecká přeprava - námořní přeprava. Pobočka: - Fr.Diviše 1516/12, 104 00 Praha 10 - Uhříněves

Služby: - nákladní autodoprava - logistika - skladování

Vnitrostátní a zahraniční přeprava zboží: - kusové a celovozové zásilky - exporty a importy do všech zemí Evropy - přeprava nebezpečného zboží - expresní přeprava zásilek.

kompletní služby v oblasti dopravy a logistiky

Nabízíme sklady k pronájmu. Možnost logistických služeb, překladů či dopravy těžkých a nadrozměrných kusů.

Naše společnost TOPTRANS je jedničkou na trhu expresní přepravy zásilek a logistických řešení. Nabízíme individuální řešení přepravy i logistiky. Přizpůsobíme se požadavkům klientů, tak abychom vše vyřešili efektivně a spolehlivě s vysokou kvalitou a to za rozumnou cenu. Všechny zásilky přepravované naší společností jsou pojištěny na škody ...

Kamionová doprava vnitrostátní a mezinárodní. Spedice. Přeprava: - kusové zásilky - nebezpečné zboží - nadrozměrné náklady.

Práce, řemesla: - tesařské - klempířské - pokrývačské Služby: - nákladní autodoprava zahraniční - expresní přeprava zásilek po Evropě - logistika, spedice

Výkup a prodej kovového odpadu Velkoobchod s hutním materiálem. Přepravní a logistické služby. Investiční a poradenská činnost. Provozovna: - Hustopeče nad Bečvou.

Doprava: - nákladní vnitrostátní a mezinárodní - expresní dodávková přeprava Kamionová doprava. Logistika. Spedice: - po celé Evropě.