Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

ATELIER KUNC architects, s.r.o. - vaše architektonické řešení
Jsme špičkové architektonické studio, které nabízí svým klientům komplexním architektonické řešení komerčních i soukromých staveb, rodinných domů a jejich interiérů, včetně realizací na klíč. Výborně zvládnutý interiér určuje kvalitu budoucího příjemného života v domě. Dům od nás bude vaším skutečným domovem. Neváhejte se na nás obrátit.
ATELIER KUNC architects, s.r.o. - vaše architektonické řešení
WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Buďte originální. Dřevěné palubky, plotovky, fasádní a terasové profily mohou hýřit barvami a pořídíte je v nejrůznějších dezénech. Nevěříte? Pak navštivte výrobce a prodejce výrobků ze dřeva, firmu WOODCMTE s.r.o. a přesvědčte se sami. Na prodej jsou balkonové prvky, ohradové akátové kůly, okrasné kmeny Carapanauba, Quari quari, venkovní akátové ...
WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Činnos - autorizovaný inženýr pro pozemní stavby. Výroba oděvů - krejčovství, dámské a pánské oděvy

Služby - návrh a realizace kuchyní - kuchyně včetně spotřebičů - návrh, výroba a montáž nábytku.

Poradenství pro: -zdravý životní styl v duchu FengShui -designerské služby -pomoc při vyhledávání pozemku -architektonické návrhy dle zásad Feng-Shui a geomantie -vyhledávání geopatogenních zón -jóga, meditace -masáže atd.

Architektonický ateliér: - architektonické návrhy - zpracování projektové dokumentace - autorský dozor.

Činnost: - stavební projekce - architektonické návrhy.

Dovoz, prodej, servis: - motocykly

Jsem interiérová architektka s respektem k životnímu prostředí. Jako designér se cítím zodpovědná za naše zdraví i přírodu. Mým oborem je interiérový design bytů a domů, firemních interiérů či jiných veřejných prostor. Snažím se, aby mé návrhy interiérů byly nejen originální, ale především praktické a nadčasové. Pracuji tak, aby výsledný ...

Architektonická kancelář. Architektonické a inženýrské činnosti.

-Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling

Prodej nábytku, tapet, záclon i závěsů, garnýží, zrcadel, osvětlení a bytových doplňků. Návrhy a realizace interiérů. Servis pro architekty..

Služby - architektonický ateliér - návrhy interiérů - projekty vodovodů a kanalizací - inženýrská činnost - provádění technického dozoru investora.

Služby: - autorizovaný inženýr v oboru pozemní stavby - stavební projekce - návrhy interiérů - inženýrská činnost

Služby: - umělecký ateliér - malba - design - architektura

Postavíme, nebo přestavíme váš domek – včetně střechy a podkroví, navrhneme a vytvoříme vaši koupelnu na klíč, vybavíme obývák...Tvoříme bydlení podle vaší představy s naší vizí a zkušenostmi. Inspirují nás přírodní materiály. Pomůžeme vám splnit si sen o pěkném pohodlném bydlení.

Architektonické služby. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Projektová činnost ve stavebnictví. Stavební projekty.

Služby: - architektonické studie - urbanistické studie - stavební projekce

Ateliér EH - zpracování architektonických studií a návrhů stavby - design atypických prvků interiérů.

Služby - architektonické studie - stavební projekce - inženýrská činnost - autorský dozor. Kancelář: - adresa: Plzeňská 163, 150 00 Praha 5 - Košíře.

Realizace interiérů přesně podle vašich představ! Nabízíme kompletní realizaci na klíč a profesionální konzultace od BELLA IDEA PRAHA, s.r.o. Zabýváme se navrhováním a kompletní dodávkou interiérů s hlavním zaměřením na supermarkety, obchodní domy, benzinová čerpadla, bistra, kanceláře, byty a další. Upřednostňujeme a zpracováváme ...

Činnost: - dodávky komponentů v oboru průmyslové automatizace