Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

ATELIER KUNC architects, s.r.o. - vaše architektonické řešení
Jsme špičkové architektonické studio, které nabízí svým klientům komplexním architektonické řešení komerčních i soukromých staveb, rodinných domů a jejich interiérů, včetně realizací na klíč. Výborně zvládnutý interiér určuje kvalitu budoucího příjemného života v domě. Dům od nás bude vaším skutečným domovem. Neváhejte se na nás obrátit.
ATELIER KUNC architects, s.r.o. - vaše architektonické řešení
WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Buďte originální. Dřevěné palubky, plotovky, fasádní a terasové profily mohou hýřit barvami a pořídíte je v nejrůznějších dezénech. Nevěříte? Pak navštivte výrobce a prodejce výrobků ze dřeva, firmu WOODCMTE s.r.o. a přesvědčte se sami. Na prodej jsou balkonové prvky, ohradové akátové kůly, okrasné kmeny Carapanauba, Quari quari, venkovní akátové ...
WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Provádím architektonické návrhy staveb, interiérů a zahrad. Projekt zpracovávám ve všech fázích od studie přes stavební povolení až k prováděcí dokumentaci a kolaudaci. Možné jsou i různé konzultace, např. při pořízení nemovitosti.

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, ...

Autorizovaný architekt ČKA 02389. Studie a projekty staveb včetně inženýringu nebo realizace drobných staveb (stavební projekce). Urbanistické studie. Návrhy interiérů, inženýring, dodávka a realizace. Návrhy zahrad a zeleně, realizace zahrad a parkových úprav, dodávka a realizace umělého zavlažování, jezírek a vodních ploch.

Architektonický atelier - projektové dokumentace - projekce staveb. Atelier - adresa: Nad Primaskou 43, 100 00 Praha 10 - Strašnice.

Architektonický ateriér EH studio - adresa: Na Ořechovce 41, 162 00 Praha 6.

Činnost: - klinické hodnocení humánních léčivých přípravků.

Architekt - projektová činnost, projekce bytových staveb.

Kompletní dodávky interiéru. Návrhy, realizace: - interiéry na míru. 3D vizualizace.

Projektování a architektonické služby: - pozemní stavby - interiéry - urbanismus

Služby: - architektonická a inženýrská kancelář

Projekční a architektonická kancelář.

Služby: - architektonická kancelář - návrhy interiérů

Zemní a stavební práce pro města i občany. Práci provádíme za použití vlastní mechanizace. Zemní a demoliční práce Chodníky, komunikace a mosty Vodohospodářské stavby Výstavba inženýrských sítí Sportoviště a kurty Projektová činnost, inženýring Rekonstrukce objektů a budov Provádění zimní údržby

Komplexní služby v oblasti návrhů, realizace interiérů bytů a kanceláří. Prodej: - kancelářský nábytek, kancelářské židle a křesla - bytový nábytek - obývací pokoje, dětské pokoje, předsíně, haly, ložnice, sedací soupravy a křesla.