Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Realitní makléř Petr Revenda
Realitní makléř Petr Revenda působí ve Swiss Life Select Reality, jenž patří mezi největší realitní společnosti na českém trhu. Poskytuji služby realitního makléře. Provádím realitní činnost, nabízím nemovitosti, prodávám byty, domy, pozemky. Realitní kanceláře naleznete v Kolíně a Hradci králové.
Realitní makléř Petr Revenda
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Údržba domů a bytů. Hodinový manžel.

Služby: - pronájem reklamních prostor, billboardů a virtuálního sídla firmy

Služby: - realitní činnost - správa nemovitostí Stavební činnost: - bytová výstavba - rekonstrukce Údržba zahrad

Realitní kancelář. Správa a údržba nemovitostí.

Tranzitní parkoviště - parkoviště u letiště Ruzyně

Realitní servis včetně souvisejícího právního, obchodní a zprostředkovatelská činnost, mezinárodní osobní autodoprava, vedení jednoduchého účetnictví a daňové evidence, ekonomické poradenství.

Služby: -oblast BOZP a PO -realitní činnost

Finanční poradenství Investiční výstavba státní dotace: - realitní kancelářprodej, pronájem - byty - domy - pozemky - realitní kancelář (prodej, pronájem) - rodinné domy Obchodní zastoupení RD RÝMAŘOV s.r.o.: - výkup pozemků Inženýrská činnost, projekty staveb (developer).

Zaparkujte své auto na našem kamerou střeženém parkovišti, na parkovišti je také 24 hodin přítomná fyzická ostraha! Odvoz a dovoz je již v ceně!

Naše služby: - realitní činnost - správa nemovitostí - facility management - renovace interiérů.

Naše realitní kancelář se sídlem v Kutné hoře nabízí zprostředkování prodeje rodinných domů, bytů, pozemků, komerčních i nekomerčních prostor v celém regionu Kutnohorska, tedy i v Čáslavi, Kolíně a celém okolí. Nabízíme kompletní zprostředkování prodeje, včetně pomoci při ocenění nemovitosti i převodů energií na nového majitele.

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí - nemovitosti - pronájmy - komerční objekty

Realitní kancelář. Správa nemovitostí.