Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Realitní makléř Petr Revenda
Realitní makléř Petr Revenda působí ve Swiss Life Select Reality, jenž patří mezi největší realitní společnosti na českém trhu. Poskytuji služby realitního makléře. Provádím realitní činnost, nabízím nemovitosti, prodávám byty, domy, pozemky. Realitní kanceláře naleznete v Kolíně a Hradci králové.
Realitní makléř Petr Revenda
Ostraha majetku, osob. Správa a údržba budov. Zednické, sádrokartonářské práce. Výkopové práce. Taxi služba - 775412775

Služby: -zajištění správy a údržby bytů a společných prostor -správa a údržba bytových domů. Havarijní služba: 777552674

Stavební společnost. Výstavba na klíč. Rekonstrukce nemovitostí. Realitní a investiční společnost. Nákup, prodej: - stavební pozemky - rodinných domů - firemních objektů. Ocenění nemovitostí a právní servis.

Správa a údržba silnic Kroměřížska je obchodní společností. Pro zákazníky z regionu Zlínský kraj je celoročně otevřen prodejní sklad, kde je k prodeji písek, kamenivo, posypová sůl, mulčovací kůra, substráty, zemina i další materiál. Prodejní sklad se nachází v areálu firmy, na adrese Kroměříž - Kotojedy 56. SÚS Kroměřížska je především ...

Výroba: -plastové potrubní systémy, desky a profily -pěnové izolační hmoty z PE -reflexní materiály -obalový materiál z pěnového PE -plastové podložky pod židle -nano respirátory SPURTEX V100 FFP2 NR . Eshop, internetový obchod: - certifikované NANO roušky - nano respirátory FFP2 Služby: -pronájem nebytových prostor.

Pronájem: - nově zrekonstruovaná hala včetně administrativní zázemí - vhodná ke skladování či výrobě. Objekt je zateplený s cílem minimalizace provozních nákladů.

Velkoobchod, prodej materiálů: - pro zakládání staveb, výstavbu liniových staveb - pro pozemní komunikace - pro inženýrské sítě - stavební chemie. Dovoz motorových vozidel ze zahraničí. Pronájem nemovitostí. Připojení k internetu - provozujeme optickou datovou síť pro Kroměříž, Holešov.

Nabízíme: -vzdělávání (semináře, kurzy, školení) pronájem business centra - školící místnosti (vhodné prostory pro vzdělávací kurzy, firemní večírky, setkání, oslavy) - krátkodobý pronájem kanceláře (vhodné i pro začínající podnikatele) - dlouhodobý pronájem kanceláře - virtuální sídlo firmy - poradenské služby (např. účetní, právní, ...

Realitní kancelář NEXT Reality. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitostí. Finační servis.

Kompletní technická správa budov: - provoz, údržba i dispečink. Fyzická ostraha objektů. Úklidové služby, recepční služby . Náhradní plnění - zpracování jednoduchých kompletačních prací.

Realitní kancelář. Zprostředkování - koupě, prodej, pronájem: - nemovitostí.

Pronájem - reprezentativní prostory v centru Zlína. Vhodné pro obchod, kanceláře, či jiné podnikání.

Tržní ocenění nemovitosti. Prodej, pronájem nemovitostí. Naaranžování interiéru. 3D scan nemovitosti - virtuální prohlídka, videoprohlídka. Webové stránky nemovitosti. Developerská činnost.

Prodej a pronájem bytů. Správa nemovitostí, rekonstrukce a výkup bytů. Investice.

Realitní činnost: - prodej nemovitostí - nákup nemovitostí - pronájem nemovitostí.

Pronájem nemovitostí: - byty v centru města Uherský Brod - parkovacích stání.

Tvorba 3D/2D videa (BluRay, DVD). Realitní činnost (pronájmy, nákup, prodej, development). Digitalizace (výkresy 2D/3D modely, texty, diapozitivy, filmy).

Pronájem, správa: -komerčních nemovitostí v centru města Zlína - možnost parkování.

člen HPF CleanCat. Komplexní úklidové služby - jednorázové i pravidelné: - průmyslové budovy - správní budovy - firmy - hotely - banky - koupaliště - byty - domácnosti. Speciální úklidové služby. Property management – správa budov, nemovitostí. Ostraha budov, průmyslových objektů. Servis všech technologií budov i ...

Realitní kancelář Valiskova.cz - osobní průvodce realitami zprostředkuje prodej, pronájem nemovitostí. Vyhledáme pro Vás byty k pronájmu, možná je i výměna bytů. Pomůžeme při hledání spolubydlícího, zprostředkujeme spolubydlení. Služby poskytujeme převážně v regionu Kroměříž, Zlínský kraj. Při realizaci každého obchodu nabízíme kompletní ...

Realitní kancelář. - prodej - pronájem - výměna - výkup - poradenství - propagace - cenový odhad

-Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Pronájem a půjčování věcí movitých -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ...

Služby hodinového manžela v regionu Kroměříž. Údržbářské práce. Rekonstrukce bytu. Instalatérské práce. Stěhování. Opravy oken.