FARYJO s.r.o.
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Internetový prodej, e-shop: -ekodrogerie -přírodní kosmetika -hygienické potřeby -ekologické láhve -tašky a sáčky -nádobí -nádoby a obaly -koše a pytle na odpad -kancelářské potřeby

Maloobchod, prodej, e-shop: -bytové doplňky -dekorace

Prodej, servis, oprava, montáž: -klimatizace

Dovoz, prodej - dámské, pánské a dětské oblečení - kabelky, tašky - galanterie, metráž - bytový textil.

Maloobchod, prodej, bazar, e-shop: -kuchyňský nábytek

Jsme česká firma výhradně zastupující nejlepší světové značky v oblasti kojeneckého a dětského zboží. Zabýváme se velkoobchodním a maloobchodním prodejem. Možnost nákupu přes internet nebo osobně na naší prodejně v dobře dostupné lokalitě Prahy 4. Z naší nabídky vybíráme: - dětský nábytek PAIDI, SCHARDT a SAUTHON - chůvičky, teploměry a ...

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - instalace zabazepečovacích systémů - montáž osvětlení.

Návrh, výroba: -interiérové osvětlení -módní doplňky -šperky

Zámečnická kovovýroba a truhlářství. Výroba - zábradlí, brány, ploty, mříže. Povrchová úprava - žárový zinek, práškový lak, stříkané barvy.

Prodej, montáž: - plastová, dřevěná, hliková okna a dveře - žaluzie - garážová vrata

Služby: - návrh a kompletní realizaci veškerých interiérů na klíč - stavební projekce - inženýrská činnost Zakázková výroba nábytku.

Koupelnové studio. Maloobchod, prodej: -obklady -dlažby -doplňky do koupelen

CARELLI Prodej moderních luxusních kožených sedacích souprav, ložnic, křesel a židlí. Velký výběr designového nábytku, který výborně doplní Vaší moderní domácnost. Jelikož designový interiér bez luxusního a stylového nábytku, je jako nebe bez slunce !

Prodej a montáž závěsných systémů do oken - garnýže - rolety, žaluzie, markýzy, sítě proti hmyzu - japonské stěny. Čalonictví - opravy čaloněného nábytku.

Kožené sedací soupravy: - výroba - prodej - velkoobchod. Vybavení interiérů: - domácnosti - firmy - výrobní společnosti.

Odsávání a filtrace olejových a emulzních aerosolů, mlhovin a prachu. Nabízíme odlučovače olejové mlhy a aerosolu, filtrační věže, elektrostatické filtry, jednotky pro odsávání suchého prachu a kouře, sací ramena a magnetické separátory.

Jediná galerie ve východní Evropě, zaměřující se na díla a umění designera a malíře Davida Gersteina. Poprvé v České Republice. Naleznete u nás živé a barevné umění tohoto umělce, které si můžete koupit nebo objednat v naší galerii. Osobitá výtvarná díla jsou hodnotným a orignálním dárkem, který rozjasní každou domácnost. Ve stálé expozici ...

Společnost nabízí kompletní sortiment pro koupelny - od sanitární keramiky, vodovodních baterií a van, přes sprchové kouty a hydromasážní systémy, až po obklady a dlažbu, skleněná umyvadla, koupelnový nábytek a doplňky ve všech cenových relacích a provedeních.

Specialista na český design od kubismu přes art deco, funkcionalismus, Brusel až po současnou tvorbu.

Nabízíme moderní LED světelné zdroje do domácností a pro profesionální použití.

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Široká nabídka autofólií a okenních fólií pro komerční i soukromé objekty. Sortiment: - bezpečnostní, protisluneční a tepelně-izolačních fólie - autofólie SOLAR-STOP. Dodáváme mimořádně vysoce kvalitní folie instalované v rámci naší profesionální dealerské sítě.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - dveře - schodiště Provozovna: Kostelní 386 267 11 Vráž u Berouna