ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.
Květinka Blanka s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Pavel Vrána provozuje půjčovnu nářadí, nástrojů a strojů pro stavební práce, zahrádkáře a kutily.

Prodej, servis: -půjčování nářadí i elektrické - vibrační pěch, vibrační deska, bourací kladiva -spojovací materiál -stavební kování -odpadní potrubí -elektromateriál -barvy, laky -náhradní díly.

Firma se specializuje na údržbu dřevin a porostů v okolí technické infrastruktury. Provádí rizikové kácení a ořezy stromů, frézování pařezů, likvidaci křovin. Péče o dřeviny.

Truhlářství, nábytek z masivu, zahradní nábytek -malé sériové práce, polotovary

Výroba: - plastové bazény různých tvarů a velikostí s kompletním vybavením a příslušenstvím - zastřešení bazénů - různé typy skladovacích nádrží - jímky, septiky - stoly, regály pro potravinářské účely - nádrže, kádě, nádoby s plovoucím víkem pro vinaře - vodoměrné šachty - skladovací kontejnery (na autobaterie aj.)

Výroba bazénů na míru (zastřešení, bazénové lemy, ohřevy, solinátory). Vyrábíme plastové jímky a nádrže.

Internetový obchod a kamenná prodejna zahradnických potřeb a květin. Prodáváme květináče, truhlíky, substráty pro pěstování rostltin, osivo, hnojiva, přípravky na ochranu rostlin.

Prodej, montáž: -automatické a manuální systémy -zavlažovací systémy -rotační postřikovače -elektro ventily. Provádí údržbu zahrad.

Květinářství, zahradnictví. Maloobchod, prodej: - květiny - rostliny - zahradnické potřeby.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: - květiny - rostliny - zahradnické potřeby.

Květinářství, zahradnictví. Maloobchod, prodej: - květiny - rostliny - zahradnické potřeby - květinová vazba.

Maloobchod, prodej, servis, bazar, e-shop: -zahradní technika zn. Husqvarna. -lesní a komunální technika. -malotraktory, mulčovače. -motorové pily, travní sekačky.

Květinová síň. Květinářství, maloobchod, prodej: - řezané květiny - vazby ke všem příležitostem - hrnkové rostliny - dárkové předměty, keramika - vázání věnců.

Společnost PM Agri s.r.o. se specializuje na velkoobchodní a maloobchodní prodej okrasných dřevin. Z našeho širokého sortimentu Vám můžeme nabídnout cedry, magnolie, javory, šeříky, vzrostlé keře a stromy, okrasné rostliny, trávy a také trvalky. Současně se zabýváme také realizacemi zahrad. Navštívit nás můžete na adrese Kaštanová 141a (Areál ...

Vysoušení a trvalá izolace vlhkého zdiva staveb - elektrofyzikální elektroosmóza DryPol system. https://www.hydroizolace-elektroosmoza.cz/ https://www.drypol.sk/ https://www.pujcovna-stavebni-leseni.cz/

Studnařské práce: -studny dodáváme na klíč. Od vyhledání pramene přes projektovou dokumentaci, hydrogeologické vyjádření, vyřízení stavebního povolení a vlastní realizaci. -prohlubování, čištění a rekonstrukce starých studní. Hydrodynamické zkoušky: -provádíme hydrodynamické čerpací a stoupací zkoušky v různých délkách trvání. Posouzení ...

STAVBY - Ing. Černá, s.r.o. je stavební společnost, certifikována dle ISO 9001:2010 Dodávky na klíč, novostavby, rekonstrukce, opravy: -stavby pozemní, vodohospodářské, dopravní, průmyslové -rodinné domy -dřevostavby -půdní vestavby -zahradní stavby. Práce řemesel vlastními pracovníky: -zedník, tesař, malíř, sádrokartonář, ...

Služby: - čištění bazénů - údržba bazénů - servis bazénů a technologií - montáž bazénů a technologií - chemická úprava vody - prodej bazénů a příslušenství - odzimování a zazimování bazénů - prodej bazénové chemie

Výroba, montáž: -plastové svařované bazény -nádrže na pitnou i dešťovou vodu -septiky (i více komorové) -kanalizační jímky (žumpy) -přečerpávací jímky (včetně automatického čerpacího systému) -čistírny odpadních vod.

Rizikové kácení stromů, bezpečnostní řezy, péče o stromy

Studio Šmíd s.r.o. se zaměřuje na prodej bazénů, zastřešení a vířivých van.

SALEX trade spol. s r.o. se zaměřuje na prodej ručního, pneumatického, automobilového a aku nářadí a zahradní techniky.

Maloobchod, prodej: -prodej a servis profi a hobby výrobků pro zahradu, dům a dílnu -nabídka elektrospotřebičů pro domácnost. Bílá technika: -pračky -chladničky -mrazáky -myčky -sporáky -odsavače par (digestoře) -vestavné spotřebiče. Audio-video-TV: -audiosystémy -domácí kina -DVD přehrávače -DVD rekordéry -televizory ...