Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Maloobchod, prodej: - výpočetní a kancelářská technika - počítače, notebooky - monitory - příslušenství - hardware, software. Provoz internetové obchody s výpočetní technikou.

Obchodní zástupce České pojišťovny - sjednávání pojištění osob, vozidel a majetku. Prodej, servis - počítače, výpočetní technika.

Služby - prodej, servis počítačů, notebooků - opravy monitorů.

E-shop: - elektronika - mobilní telefony - počítače, výpočetní technika - chladničky, pračky, myčky, sušičky - malé spotřebiče

Prodej, e-shop, oprava, servis: - počítače - tablety - notebooky - výpočetní technika

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - satelity, antény

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Velkoobchod a maloobchod -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Reklamní činnost, marketing, ...

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika Služby: - správa, návrh a realizace počítačových sítí jak optických tak metalických i bezdrátových - návrh a tvorba webových stránek - realizace kamerových systémů, zabezpečovacích systémů a požárních systémů - zprostředkování revizní zprávy na zhotovený systém dle vyhl. 50/1978 Sb.

- Prodej tiskáren, tonerových a inkoustových kazet - opravy a servis počítačů a notebooků

Prodej - výpočentní technika - notebooky - tiskárny - kamerové systémy - pokladny EET. Vedení účetnictví - zpracování mzdové agendy. Překladateslké služby - překlady a tlumoční do ruského jazyka.

Prodej, servis: - notebooky, notebooky - výpočetní technika.

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika Služby: - správa sítí - tvorba webových stránek

Služby - prodej a servis počítačů - správa počítačových sítí - instalace software.

Dodávka, oprava, servis, služby: - počítače - výpočetní technika - správa sítí - IT služby

IT služby, prodej - HW, SW řešení - notebooky, monitory, projektory.

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika Služby: - tvorba webových stránek - počítačové sítě - zálohy a obnovy dat...atd.

Prodej, e-shop: - počítače - výpočetní technika - elektronika - kancelářská technika - grafické karty - konzole - sluchátka Oprava, servis: - počítače Služby: - správa sítí - návrh a realizace sítí - prodej, montáž kamerové systémy

Prodej mobilních telefonů, digitálních fotoaparátů, výpočetní a kancelářské techniky. Provoz digitálního minilabu. E-shop s počítačovými doplňky a multimédii. V katalogu naleznete: - kalkulačky - USB, HDD, CD, DVD - kabely - myši, klávesnice, baterie a nabíječky.

Dodávka: - ekonomické informační systémy

Zámková pohotovost. Zabouchnuté, zabouchlé dveře, zalomený klíč - vyřešíme NONSTOP téměř po celé MORAVĚ. Zámkař, zámečnictví a BEZPEČNOSTNÍ EXPERT. Nouzové otevírání zámků dveří bytů, domů, aut, trezorů. Vyhledávání odposlechové techniky. Vyhledání odposlechů v České a Slovenské republice. Systémy technického zabezpečení proti nasazení ...

Půjčovna, pronájem: - výpočetní a prezentační technika Prodej použitých přístrojů.