Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Prodej, e-shop: - čtečky knih - sportovní oděvy

Služby: - účetnictví - daňová evidence

Služby - internetové připojení. Prode a servis počítačů, satelitní a televizní techniky.

Maloobchod, prodej, servis: - výpočetní technika - notebooky, tablety. Copy Centrum: - černobílé, barevné kopírování.

Internetový obchod, e-shop, prodej: - LAN kabeláže, switche - zdroje, antény - příslušenství pro optické rozvody.

Zajištění: - VoIP ústředny - Call-centra - IP telefonie a telefony

Vývoj, správa, prodej: - informační systém určený pro řízení firemních procesů, projektů a obchodních aktivit

Činnost: - provoz solárních studií Prodej, montáž, servis: - solária

Firma J&J Comp se specializuje na servis počítačů a notebooku do 24 hodin. Mezi další služby patří: - prodej IT sortimentu - tisk a kopírování souborů a fotografií - návrh, poskládání a spuštění počítačových sestav - instalace bezpečnostních kamer - plnění tiskáren - na základě zkušeností rádi poradíme s výběrem notebooku, tabletu nebo ...

Prodej, půjčovna, pronájem, servis: - pece na výpal keramiky, smaltu a skla. Prodej: - boxy na zbraně

Činnost: - ekonomicko-politický a zpravodajsko-publicistický deník

Služby - správa sítí a IT - záruční a pozáruční opravy výpočetní techniky - monitoring klíčových systémů - monitoring serverů a pracovních stanic - bezúdržbové zálohovací systémy - renovovaný a alternativní spotřební materiál do tiskáren - platební automaty, terminály, kasy.

Dodáváme bezpečnostní a autentizační tokeny iKey od Rainbow Technologies. Nabízíme řešení pro bezpečné ukládání přihlašovacích údajů.

Služby: - počítačové sestavy - tiskárny - notebooky - spotřební materiál - počítačové sítě - servis - poradenství. Internetový obchod: - kancelářská technika - výpočetní technika.

Servis, oprava, údržba: - počítače, výpočetní technika.

Firma TELEST, spol. s r.o. se zabývá prodejem telekomunikační techniky, telefonů, ústředen a výpočetní techniky. TELEKOMUNIKAČNÍ SYSTEMY, SÍTĚ, VYBAVENÍ. Prodej, projekce, instalace, opravy, montáž, servis. TELEKOMUNIKAČNÍ TECHNIKA: -telefonní ústředny SIEMENS, PANASONIC -koncová telefonní zařízení - STA (společné televizní antény) ...

Prodej, e-shop techniky a technologie. Nabízíme Vám: - audio, video zboží - bílé spotřebiče - malí domácí pomocníci - stroje pro sport, zábavu a krásu - zahradní nářadí - hudební nástroje - GPS, PC a prodejní sady - TV, satelit a fotoaparáty.

Prodej: - notebooky - sportovní potřeby

Služby - správa počítačových sítí - prodej a servis notebooků, tabletů, telefonů, osobních počítačů a kancelářské techniky - IT outsourcing - webdesign - 2D a 3D grafika.

Prodej: - vybavení a doplňky pro motorkáře - motodoplňky

Prodej, oprava, přestavba: - výpočetní technika - počítače a jejich příslušenství - servisem výpočetní techniky - školením na profesionální úrovni - speciální oblast pak tvoří počítačové sítě, kde patříme ke špičce v oboru. Mimo jiné jsme také autorizovaným prodejcem zboží firem Canon a IBM. K našim hlavním cílům patří: - ...

Vývoj, služby: - obchodní a komunikační systém, který pomáhá klientům získat lepší ceny nebo další výhody při jejich nákupech