Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Služby: - aktivní a pasivní telemarketing

Prodej, opravu i servis: - kancelářská a výpočetní technika, notebooky, sítě LAN a WiFi, - kopírky, faxy, tiskárny, scannery všech značek, psací stroje i mechanické, - mobilní telefony a příslušenství, - antivirový program ESET, - spotřební materiál pro tiskárny a kopírky. Renovace a kompatibilní spotřební materiál: - ...

Prodej, e-shop, oprava, servis: - mobilní telefony - tablety

Oprava: -mobily -notebooky, stolní počítače -tablety Diagnostika tabletů, telefonů a notebooku, včetně servisu, přehrání softwaru, opravy nabíjení a výměny displeje. Specialisté na produkty Apple.

Služby: - webdesign - grafika - redakční systémy - internetový marketing

Služby: - servis výpočetní techniky - poradenství v oblasti IT.

Provádíme pozáruční servis výpočetní techniky (počítačů, notebooků, tabletů a tiskáren) v Hradci Králové.

Služby: - ITC poradenství - podpora řízení projektů

Služby: -poradenství, konzultace a servis v oblasti hardwaru a softwaru -správa, administrace síte -opravy počítačů -odvirování.

Prodej a servis počítačů včetně notebooků.

Služby v oblasti výpočetní techniky: -prodej PC jak značkových tak i Noname -prodej komponent jak značkových tak i Noname -prodej a instalace veškerého software -prodej a instalace sítí a síťových komponent -prodejem a instalací počítačových periferií.

Oprava, servis: - počítače - notebooky Služby: - sestavení počítače na míru - sítě

Služby: - manažerské poradenství

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika

Prodej a servis hardware a software. Prodej ekonomického software. Partner společnosti ESET. Programátorská činnost

Elektroservis Kuna. Opravy: -televizorů, LCD, plazma -monitorů, DVD, GPS, navigací, počítačů. Práce: -elektroinstalatérské. -silnoproudé, slaboproudé rozvody.

Prodej, oprava, servis: - počítače Služby: - realizace a správa počítačových sítí - kurzy, školení (práce s počítačem a internetem)

Autorizovaný dealer a servis PC LYNX. Prodáváme počítače, počítačové komponenty, tiskárny a příslušenství. Kvalitní a rychlý servis výpočetní techniky všech značek..

Služby - informační systémy - IT podpora - opravy, servis počítačů.

Dodávka, prodej, certifikovaný partner: - podnikový informační a ekonomický systém Helios Orange - nadstavby pro systém Helios Orange.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -výpočetní technika

Nabízíme lednice, pračky, myčky, vestavné spotřebiče, espressa, vysavače, žehličky, holící strojky (AEG, BOSCH, Electrolux, SIEMENS, Baumatic, Whirlpool, JURA, Catler, KRUPS, Tefal, BRAUN).

Činnost: - IT outsourcing. Oprava: - počítače, notebooky.