Soudní znalec vám pomůže s oceňováním a odhady nemovitostí, se znaleckými posudky, se stanovením běžné, obecné či tržní ceny, poskytne vám pomoc při řešení pozůstalostí, věcného břemena, při prozkoumání vad, závad a škod nebo při řešení dědického řízení.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Ing. Milan Indra - Odhadce nemovitostí
Potřebujete ocenit váš majetek? Potom se neváhejte obrátit na specialistu na odhady a ocenění majetku pana Ing. Milana Indru. Vypracuje vám znalecký posudek při převodu nemovitosti, majetkovém vyrovnání, vkladu do účetnictví i dědickém řízení. Stanoví hodnoty nemovitostí při dědickém a rozvodovém řízení či pro účely pojištění nemovitostí.
Ing. Milan Indra - Odhadce nemovitostí
Společnost PE3K Advising s.r.o. se specializuje na poskytování profesionálních služeb z oblasti stavebně realitního trhu a oceňování nemovitých věcí a podniků.

Soudní znalec - znalecké posudky - oceňování podniků - ekonomické a finanční analýzy.

Soudní znalec v oboru elektronika a kybernetika.

Služby: - soudní znalec (ekonomika, stavebnictví) - autorizovaný inženýr

Společnost FK Sales & Investment Group s.r.o. Vám pomůže komplexně při prodeji Vašeho majetku, zajistí konkrétně: Prodej strojů a zařízení Oceňování majetku při prodeji Prodej podílů a firem Prodej zásob Nespotřebované zásoby Prodej přes aukce Prodej nemovitosti

Technicko inženýrská kancelář: - koordinátor BOZP na stavbě - technický dozor stavebníka - inženýrská činnost autorizovaného inženýra ve stavebnictví - soudní znalec. - oceňování majetku. Posudky, zkoušky, znalecké analýzy. Revize ZZ, tlakových nádob a ocelových konstrukcí.

PROFI VALUE s.r.o. podniká v oblasti odborných odhadů, posudků a ocenění automobilů a strojů Konkrétně Vám poskytnou: - nezávislé tržní odhady, posudky a ocenění movitých věcí - odhady movitých věcí před koupí, prodejem, dražbou - ocenění pro dědické řízení, účely financování, vypořádání majetku, daň z nabytí movitých věcí, účetnictví, ...

Lesy České republiky,s.p. Prodej, zpracování: -dřevo, řezivo. Soudní znalec: -obor lesní půda, porost, škody -Halata Petr, Ing.

Znalecká kancelář, oceňování nemovitostí, soudní znalec, odhadce. Oceňování rodinných domů, komerčních objektů, garáží, pozemků, bytů, chat pro vyrovnání manželů, darování, účetnictví, bankovní účely, finanční úřady atd.

Ing. Bc. Martin Vácha má firmu poskytující služby v oblasti oceňování nemovitostí. Jako odhadce oceňuje rodinné domy, činžovní domy, bytové jednotky, garáže, pozemky ale i věcná břemena.

Služby: - oceňování majetku pro - věci nemovité - odhadce rizik, dědické řízení, soudní znalecké posudky

Služby: - oceňování věcí movitých - znalecká činnost - obor ekonomika, strojírenství, doprava - pojištění majetku, osob, odpovědnosti, vozidel, dopravy. Autopůjčovna.

Znalecká kancelář - znalecké posudky a odborné odhady nemovitostí

Služby: - realitní kancelář - znalecké posudky - odhady

Činnost: - znalecké posudky, odhady nemovitostí - znalecké posudky a ocenění vozidel, strojů - investiční zlato

Činnost: - ocenění podniků, akcií, nemovitého a nehmotného majetku, včetně know-how a ochranných známek pro účely fúzí, rozdělení, squeeze-out a přeměn společností. Poskytujeme poradenství v oblasti akvizic a analýzy investičních záměrů. Znalecký ústav v oboru ekonomika.

Patentová, znalecká a známková kancelář v Ostravě: - zpracování patentových přihlášek, vynálezů, užitných vzorů - registrace užitných, průmyslových vzorů i do zahraničí - známková rešerše - registrace ochranných známek - registrace, zabezpečení internetových domén - měsíční sledování známkového fondu - odhalení porušení zpráv - ochranné ...

Znalecké posudky a odhady - bytové jednotky, rodinné domy, rekreační objekty, garáže, nebytové prostory, komerční objekty, pozemky, věcná břemena apod. Posudky pro účely vypořádání nemovitého majetku, dědictví, rozdělení společného jmění manželů, daň z příjmů, exekuce, insolvence aj.

Služby: - projekce, projektování ocelové konstrukce, občanské, inženýrské a průmyslové stavby - znalecké a statické posudky, ocelové konstrukce, občanské, inženýrské a průmyslové stavby

Insolvenční správce a likvidátor Služby: - znalecké posudky a odborné odhady v oblastech: - ocenění podniku, nehmotného majetku, pohledávek, cenných papírů, přístrojů, strojů, technologických celků, fúze, nemovitosti.

Oceňování - podniky - movitý a nemovitý majetek - nehmotný majetek a majetková práva - pohledávky a závazky - hodnoty obchodních podílů a cenných papírů

Znalecký ústav zpracovává znalecké posudky a odborná vyjádření v oboru ekonomika. Provádíme ocěňování nemovitostí a podniků, oceníme Váš majetek. Oceníme také pohledávky, cenné papíry, taktéž oceníme majetková práva.