Soudní znalec vám pomůže s oceňováním a odhady nemovitostí, se znaleckými posudky, se stanovením běžné, obecné či tržní ceny, poskytne vám pomoc při řešení pozůstalostí, věcného břemena, při prozkoumání vad, závad a škod nebo při řešení dědického řízení.

Ing. Milan Indra - Odhadce nemovitostí
Potřebujete ocenit váš majetek? Potom se neváhejte obrátit na specialistu na odhady a ocenění majetku pana Ing. Milana Indru. Vypracuje vám znalecký posudek při převodu nemovitosti, majetkovém vyrovnání, vkladu do účetnictví i dědickém řízení. Stanoví hodnoty nemovitostí při dědickém a rozvodovém řízení či pro účely pojištění nemovitostí.
Ing. Milan Indra - Odhadce nemovitostí
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Znalecké posudky, odhady: -silniční doprava -autoopravárenství -motorová vozidla -strojní vybavení -strojírenství -analýza dopravních nehod.

Soudní znalec Patentová kancelář - oprávnění - ochranné známky, označení původu, obchodní jméno a související činnosti známková licence, nekalá soutěž, sporné řízení, známkové rešerše

Služby: -odhady, oceňování nemovitostí.

Realitní kancelář. Služby: -oceňování nemovitostí -kupní, darovací smlouvy -znalecké posudky nemovitostí.

Zabezpečení obchodu s cennými papíry Makléřské služby Zpracování - znalecké posudky

Auditorské služby Daňové poradenství i v anglickém, německém, polském a ruském jazyce Vedení - účetnictví (podle mezinárodních standardů) Oceňování - majetek (podniky, nehmotný majetek, cenné papíry)

Znalecké posudky odhadů nemovitostí Geodetická kancelář - vyhotovení geometrických plánů - vytyčení hranic pozemků - zaměření podkladů pro projektovou přípravu, podélných a příčných profilů, digitálního modelu terénu - vyhotovení dokumentace skutečného provedení stavby - vyhotovení dokumentace skutečného stavu budov

Oceňování - nemovitosti Realitní kancelář Realitní kancelář

Služby: -oceňování, odhady nemovitostí. Soudní znalec.

Soudní znalec - chemie - protikorozní ochrana

Znalecké posudky - inženýrské a pozemní stavby Výstavby - inženýrské stavby Projekce - inženýrské a pozemní stavby Výstavby - pozemní stavby

Prodej - nanotechnologické produkty NANO4YOU Servis - osobní vozyaplikace - nanotechnologické produkty NANO4YOU Odhady cen motorových vozidel - znalecké posudky

Služby znalce v oboru ekonomika, odhady cen nemovitostí.

Soudní znalec, odhadce, odhady: - lesní hospodářství, lesnictví.

Projektování dopravních a pozemních staveb, znalec v oboru stavebnictví, autor technických podmínek TP 135 Projektování okružních křižovatek.