Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Bionaut s.r.o. - filmová a televizní produkce
V naší tvůrčí dílně transformujeme nápady na skutečnost. Od srdcervoucích hraných filmů, přes poutavé dokumenty, až po magické animované světy a napínavé televizní seriály – my to všechno oživujeme. S láskou se věnujeme každému detailu, ať už jde o animovaný snímek, dokument nebo thriller.
Bionaut s.r.o. - filmová a televizní produkce
Zajištění: - zájezdy - vstupenky na koncerty, divadelní představení, muzikály.

Propagační a informační zpravodaj. Inzertní časopis, noviny.

Umělecká a produkční agentura. Rauty, show. Městské a obecní slavnosti, oslavy výročí měst i obcí, tématické slavnosti, akce na hradech, zámcích, historické jarmarky, dobové trhy, festivaly, revuální a zábavné pořady. Rauty, firemní večírky, presentace, oslavy výročí, společenské akce.

Internetové služby: - e-shopy - grafické návrhy - webové stránky. Produkce: - ozvučení firemních akcí - videoprojekce - pořádání kulturních produkcí.

Taneční kurzy. Nabídka vystoupení, zajištění programů na plesech a akcích s větším počtem tanečnic. Kurzy: - ZUMBA - FLAMENCO - bříšní tance - balet.

Organizace, zajištění: -společenské, sportovní, kulturní a vzdělávací akce včetně ozvučení, laser show, pyrotechnika. Osvětlení.

Galerie. Prodej: - výtvarné potřeby - umělecké předměty. Rámování, paspartování, tisk, bar, knihvazačství, nakladatelství. Pobočky: - Zámecká galerie Chagall, Masarykovo náměstí 1, Karviná-Fryštát, tel.:596322859 - Galerie výtvarného centra Chagall, Náměstí J.A.Komenského 9, Brušperk.

Pořádání výstav uměleckých děl. Nabídka, služby: - rámování a paspartování, - poradenství - návrh a realizace výtvarných děl.

Colours Of Ostrava-stručně o festivalu: -mezinárodní hudební festival -člen EUROPEAN FORUM OF WORLDWIDE FESTIVALS pod záštitou hejtmana Moravskoslezského kraje ing.Evžena Tošenovského a za podpory primátora Aleše Zedníka, Informačního centra OSN -UNIC, Statutarního města Ostrava, městské části Moravská Ostrava a Přívoz, ...