Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Bionaut s.r.o. - filmová a televizní produkce
V naší tvůrčí dílně transformujeme nápady na skutečnost. Od srdcervoucích hraných filmů, přes poutavé dokumenty, až po magické animované světy a napínavé televizní seriály – my to všechno oživujeme. S láskou se věnujeme každému detailu, ať už jde o animovaný snímek, dokument nebo thriller.
Bionaut s.r.o. - filmová a televizní produkce
Výroba všech druhů videoprogramů: - dokumenty, reportáže, videoklipy, instruktážní videa, reklama.

Videoslužby, výroba: - videozáznamy - digitální zpracování obrazu a zvuku. Fotoslužby: - digitální i analogové fotografování.

Rozhlasové nahrávací studio. Provozovatel rozhlasových vysílačů ve Slezsku na frekvencích: -97.4 MHz Godula -102.7 MHz Havířov -87.6 MHz Slezská Ostrava. Vysílaný program: -rádio HEY Ostrava. Na frekvenci 89.5 MHz Godula, vysílaný program-rádio ČAS Slezsko. Vysílání: -reklamy, inzerce, volná pracovní místa, kulturní ...

Zábavní park s ozvučenými statickými i pohyblivými modely prehistorických zvířat (dinosaurů) v životních velikostech. Součástí parku je 3D kino, naučná stezka, dětské paleontologické hřiště, DinoShop a jiné atrakce.

Maloobchod, prodej - noviny - časopisy - tabák - cigarety.

Co nabízíme: Tvorbu zábavního programu na večírky, oslavy, svatby, soukromé nebo veřejné akce, atd. Tvorbu prezentací Půjčovnu zábavní techniky a her pro malé i dospělé Velkoplošné projekce Sportovní a soutěžní aktivity Zajištění doprovodného programu ( kouzelník, DJ, břišní tanečnice, živá hudba a spoustu dalšího programu ) Zážitky

Taneční škola. Kurzy tance a společenské výchovy pro mládež. Kurzy pokračovací pro absolventy základních kurzů. Kurzy tance pro manželské páry a partnerské dvojice. Kurzy stepu a stepového tance pro děti od 12 let. Kurz stepu pro dospělé. Přednášky o praktickém užívání společenských pravidel. Organizování: - společenské akce - programy ...

Dům kultury, kulturní dům. Pronájem: - prostory pro kongresy, konference, sjezdy, prezentace, školení, semináře, společenské, firemní a kulturní akce, módní přehlídky, výstavy. Pořádáme divadelní představení, koncerty, výstavy, vzdělávání, kurzy.

Hudební stanice: - nepřetržité vysílání - 24 hodin denně - hudebně zábavný program - aktuální zpravodajství. Výroba: - spoty - zvukové záznamy. Reklama.

Svatební video: - pořizování videozáznamů.

Nezávislá soukromá produkční, poradenská a školící společnost. Činnost: - filmová a televizní tvorba. Kompletní produkce: - audiovizuální díla (dokumentární tvorba) - výroba filmové dokumety - multimediální výukové a školící programy (multimediální vzdělávací produkty).

Galerie: - výstavy. Klub: - stolní hry, šachy - poslech hudby. Bar, hospůdka: - nápoje nealkoholické, alkoholické, pivo - občerstvení - konání akcí. Letní zahrádka.

Regionální hudební rádio. Regionální rozhlasová stanice.

Videoslužby: - svatby - oslavy. Fotoslužby. Fotoateliér.

Technické muzeum Tatra Kopřivnice. Výstava, expozice: - veterány, historické vozy - osobní a nákladní automobily Tatra.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - tiskoviny (časopisy, noviny) - tabákové výrobky (cigarety, lulkové, dýmkové a cigaretové tabáky, tabáky a uhlíky do vodních dýmek, dutinky, papírky) - ostatní zboží (žvýkačky, alko i nealko nápoje, DVD, kuřácké potřeby a drobné upomínkové předměty).