Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Bionaut s.r.o. - filmová a televizní produkce
V naší tvůrčí dílně transformujeme nápady na skutečnost. Od srdcervoucích hraných filmů, přes poutavé dokumenty, až po magické animované světy a napínavé televizní seriály – my to všechno oživujeme. S láskou se věnujeme každému detailu, ať už jde o animovaný snímek, dokument nebo thriller.
Bionaut s.r.o. - filmová a televizní produkce
Provozovatel a poskytovatel optické a internetové sítě Moses. Televize - internet - telefon - fax. Televize - HD programy, plně digitální vysílání. Vysokorychlostní bezdrátový internet. Kabelová televize k internetu zdarma. Telefonní linka bez měsíčního poplatku. Příjem faxu na e-mail. HotLine: 777746958 - poruchy.

Videostudio s širokou nabídkou služeb. Svatební video, sportovní záznamy, firemní prezentace, výroba flash animací, převody VHS na DVD.

Tiskárna. Výroba: - letáky - časopisy - knihy - kalendáře.

Slezský ústav: -vědeckovýzkumné pracoviště Slezského zemského muzea.

Vydávání, tisk - noviny. Regionální týdeník HORIZONT.

Služby: - ozvučení - osvětlení - podium - ground support-koncertní střecha - LED stěny - pořádání kulturních a společenských akcí.

Music klub, hudební klub. Pořádání koncertů a akcí všeho druhu.

Produkce audiovizuálních děl na klíč: - kreativa a výroba reklamních spotů, korporátních filmů, dokumentárních a hraných filmů a televizních pořadů - 2D a 3D animace, grafické pracoviště, časosběrné snímání, webové prezentace - authoring a mastering DVD a Blu Ray.

Výroba, pořizování, natáčení: - videozáznamy. Provozování: - městské televizní vysílání.

Noviny, tisk. Týdeník Třineckých železáren s regionální působností na Jablunkovsku, Třinecku a Českotěšínsku.

Výroba: - přírodopisné, vzdělávací, dokumentární filmy - kompletní natočení reklamního či instruktážního videa.

Galerie. Výtvarnictví,výroba,prodej,výstava: -obrazy -sochy,grafika -keramika.

Pobočka. Vydavatelství: - časopis REAL-CITY. Zprostředkování nákupu a prodeje nemovitostí mezi profesionály na trhu a aktivně hledajícími klienty.

Filmové a webové prezentace, grafické práce.

Videostudio. Služby: - digitalizace viseozáznamů - přepis z VHS - videozáznamy.

Pobočka. Sportovní sázení, sázková kancelář, sázky.