VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Výrobou pánských i dámských oděvů a prádla se zabývá VKUS, výrobní oděvní družstvo Klatovy. Již více než 60 let jsme tradičním českým výrobcem a prodejcem dámské a pánské konfekce či spodního prádla. Šijeme převážně lehkou konfekci, hlavně halenky, košile, jednodušší šaty, pyžama, trenýrky a noční košile. Pro naše klienty zpracováváme zakázky dle ...

Společnost DOMAŽLICKÁ MALBA s.r.o. realizuje kompletní natěračské, malířské, tapetářské a písmomalířské práce. Dále také brousíme stěny, imitujeme mramory a lepíme stropní kazety. Naleznete nás na adrese Dukelská 66, Domažlice. Práce, řemeslo, služby: - malíř, natěrač, tapetář - malířské, natěračské, tapetářské - písmomalířské - výmalby ...

Výroba strojů a robotiky pro firmy.

Bateriový program. Zpracování plechu. Výroba nástrojů. Výrobky z trubek včetně ušlechtilého materiálu. Montáž ručního el.nářadí.

Společnost Gasoprav se zabývá prodejem a servisem plynových kotlů. Jsme na trhu již 24 rokem a najdete nás v Plzni. Služby poskytujeme na celém území Plzeňského kraje a v přilehlém okolí. Servis plynových kotlů provádíme v Plzni, kde také naše společnost sídlí a v okolí Plzně jako jsou Nýřany, Litice, Rokycany atd. Po domluvě jsme schopni ...

Služby: -zabudování a opravy šachtových, vodovodních poklopů a silničních vpustí -prodej sanačních a rychletuhnoucích maltových směsí IZOLSAN -uložení poklopů do nivelity -samonivelační poklopy - prodej studené asfaltové směsi IZOLSAN asfalt.

Firma s obchodní značkou SLÁDEK PROFI CLIMB vznikla v roce 1992 a je zaměřena na stavební práce, údržby a rekonstrukce staveb, na práce prováděné ve výškách z vlastních plošin, lávek nebo také z lana. Jsme velmi kvalitně technicky i odborně vybaveni. Všichni pracovníci firmy jsou zkušení odborníci s bohatou praxí a jsou připraveni Vám zajistit ...

Činnost: -rekonstrukce výrobních zařízení -dodávky řídících systémů -vytváření projektů pro výrobní zařízení a elektroinstalaci -elektroinstalace -poskytování software -poradenství v oblasti hardware.

Jsme specializovaná firma působící v Plzni a okolí již několik let, zaměřená především na montáž suchých staveb, převážně sádrokartonu. Sádrokarton lze použít jak v novostavbách, tak při rekonstrukci domu nebo např. pro snížení stropu. Naše firma zajišťuje kompletní dodávku a montáž sádrokartonu, včetně tepelné izolace a parotěsné zábrany, dle ...

Truhlářství - výrobou a realizace interiérů na míru - kuchyňské linky - vestavné skříně - zahradní stavby.

Činnost - elektroinstalace. Montáže - elektronické zabezpečovací signalizace - rozvody telefonů, domácí telefony - kamerové systémy.

Geodetická kancelář: - účelové mapování - ortofotomapy - 3D modelování, vizualizace - inženýrská geodézie.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - zateplování fasád - rekonstrukce domů, bytů - elektroinstalace - zámečnické práce.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynoinstalace - rekonstrukce koupelen, bytových jader - čištění odpadů - montáž centrálních vysavačů.

Práce: - montáž sádrokartonu - minerální podhledy.

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - revize

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Práce: - elektroinstalace - silnoproudé, slaboproudé rozvody - revize elektrických zařízení.

Práce: - servis plynových kotlů - montáž plynových spotřebičů - měření, regulace kotelen - instalatérské, topenářské práce.

Pronájem, prodej - lešení - stropní stojky. Činnost - lešenářské, výkopové a demoliční práce.

Služby: - drobné opravy, úpravy v domácnosti - služby hodinového manžela.

Práce: - izolace plochých střech - izolace teras, balkonu, jezírek.

Činnost - instalatérské práce - voda - topení - plyn - rekonstrukce koupelen.

Činnost: - výroba, ostření nástrojů - broušení, ostření pilových kotoučů - ostření HSS nožů.