UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
RYHOTERM s. r. o.
Jiří Štodt, instalatérské práce

Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Stavební činnost - rekonstrukce, revitalizace - výstavba rodinných domů - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - plynařské práce.

Voda, topení, plyn. Voda: -montáž, rekonstrukce a oprava vodovodního a kanalizačního rozvodu -dodávka materiálu výměny boilerů, průtokových a zásobníkových ohřívačů vody. Topení: -montáže, rekonstrukce a opravy ústředního topení v kovu, mědi a plastu -rozvody podlahového topení -výměna tepelných zdrojů Plyn: -projektovou ...

Elektrické podlahové topení. Adresa:Horní Branka 268, 664 34 Moravské Knínice (okr. Brno – venkov)

Zednictví. Stavební firma, kompletní stavební práce, rekonstrukce, stavby, vestavby, výstavba rodinné domy, dům na klíč od A do Z. Zednické práce, zedník. Pokládání, pokládka obklady a dlažby. Sanace, vysoušení. Sádrokartony, sádrokartonářké práce. Elektroinstalace, elektroinstalační práce. Vodo, topo, plyn.

Veškeré instalatérské práce, instalatérství. Dodávka, montáž, revize, opravy, projekce- vodo, topo, plyn. Solární systémy, panely, kolektory. Solární ohřev vody je nejekonomičtějším ohřevem teplé užitkové vody a přitápěním do otopného systému. Topení, topenářské práce, topenářství. Podlahové topení, vytápění. Radiátorové topení, ...

Úprava vod pro technologické účely a pitné vody pro bytovou a občanskou vybavenost včetně čistíren odpadních vod.

Práce: - instalatérské - topenářské.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Práce: - elektromontážní - montáž hromosvodů - vodoinstalatérské - topenářské - jádrové vrtání - montáž klimatizací, tepelných čerpadel - zemní práce (CAT 428B).

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalační

Práce: - topenářské - instalatérské.

Voda-topení-plyn. Montáž: -solární zařízení -podlahové topení -vodoinstalatérství -topenářství.

Výroba, montáž, prodej: - kovová, hliníková okna a dveře - plastová okna, dveře - elektroinstalační práce - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - stavebně zámečnické práce.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Vodoinstalatérství, topenářství.

Velkoobchod, maloobchod: -plynové a elektroplynové spotřebiče: -sporáky, ohřívače, topidla, vařiče, vestavné spotřebiče, kotle ap. -topenářský materiál: -kotle, radiátory RADIK -regulace ekvitermní, prostorová, dálková aj. -náhradní díly: značky JUNKERS, MORA, MORA-TOP, KARMA, GAMAT. Výměny a montáže: -kotle, sporáky, ohřívače, topidla ...

Prodej, stavba, montáž, realizace - krby - krbová kamna - sporáky na tuhá paliva - kouřovody - ohřívače vody, kotle.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalační

Vodo,topo,plyn. Vodař,topenář,plynař. Topenářské práce,topenář,oprava,servis topení,kotel,kotlů,radiátory. Vytápění,ohřev. Instalace krby,kamna. Montáž kotlů na tuhá paliva, plynových i zplynovacích. Montáž klasického i podlahového topení. Používané materiály odpadní: HT-KG, vodo-topo: plast, železo, hliníkoplast, měď.

Kompletní služby návrh, projekt, prodej, instalace, servis, záruční a pozáruční servis: -kotle, kondenzační kotle, plynový kotel Viessmann Vitocrossal, zplyňovací kotel na kusové dřevo, kompaktní plně automatický peletkový kotel -ohřívače vody, zásobníky TUV, zásobník teplé vody, bivalentní zásobníky teplé vody -termostaty, drátový termostat, ...

Instalatérství a topenářství: -montáž, rekonstrukce a opravy rozvodů vody, topení, plynu, kotlů, ohřívačů vody, solárních systémů a tepelných čerpadel -montáž a servis plynových spotřebičů a solárních panelů -zpracování projektové dokumentace, doporučení a výběru instalovaných předmětů a ostatních materiálů -dodávka materiálu, ekologická ...

Stavební firma. Výstavba, rekonstukce - občanské stavby - průmyslvé stavby - rodinné domy na klíč - domy, byty - půdní vestavby - sádrokartonářské práce - zateplení fasád - vodoinstalatérské a topenářské práce - elektroinstalační a elektromontážní práce. Koupelnové studio. Půjčovna: - lešení.

Veškeré stavební práce, rekonstrukce: -pokládka obkladů všech formátů, dlažeb, přírodního kamene, plovoucích laminátových, dřevěných podlah, parket, PVC -dodání a montáž obložkových dveří -kompletní renovace parket. -dodávka vodo, topo, plyn vč. montáže Naše firma vám poradí a zrealizuje vše co váš domov potřebuje.

Práce, řemeslo: - vodoinstalace - topenářské - plynoinstalace - plynařské - montáž solárních systémů - kanalizace

Práce: - vodoinstalace - topenářské - plynařské, plynoinstalace

Instalatérství: -voda -topení -plyn.