UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
RYHOTERM s. r. o.
Jiří Štodt, instalatérské práce

Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Montáž vodo-topo-plyn. Rekonstrukce koupelen a půdních vestaveb.

Topenářské práce Vodoinstalační práce. Vodo-topo.

Práce - vodoinstalační, topenářské.

Topenářské a instalatérské práce. Vodo, topo.

Vodoinstalatérství, topenářství. Vodo, topo, plyn.

Vodo, topo - vodoinstalatérské práce - topenářské práce. Montáž - solární systémy - tepelná čerpadla - chlazení.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce.

Projekce - topení, plynoinstalace. Inženýrská činnost. Projekce - vodoinstalace, kanalizace, projekce - chlazení.

Vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce.

Vodoinstalatérství, topenářství

Vodoinstalatérství, topenářství.

Servis, montáž, revize a zkoušky: - elektrická i plynová zařízení - plníme nádoby plyny. Vodoinstalatérské a topenářské práce.

Vodoinstalatérství, topenářství, voda-plyn-topení.

Vodoinstalatérské, topenářské, plynařské práce. Projekce, montáž, servis solárních systémů, solární ohřev. Závlahové systémy zahrad, sportovních hřišť.

Zednictví Zámečnictví, nástrojářství Malířství, natěračství Vodoinstalatérství, topenářství

Voda, topení, plyn. Alternativní zdroje energie Zavlažovací systémy Zatěsňovací systémy Protipožární systémy Jádrové vrtání Větrací a rekuperační systémy Koupelny a bytová jádra Servis plynových spotřebičů

Práce v oblasti vodo, topo, plyn.

Instalatérské a topenářské práce. Rekonstrukce a montáže topení, plynu a vody. Dodáváme plynové kotle, elektrokotle, kondenzační kotle, podlahové vytápění, radiátory a domácí vodárny.

Stavební práce, zednictví. Stavební a obkladačaské práce. - kompletní elektroinstalace - voda-plyn-topení - kompletní sádrokartonářské práce - demoliční práce - revitalizace.

Řemeslnické práce: - veškeré instalatérské a topenářské - havárie, montáže, drobné opravy a rekonstrukce - plynoinstalační - vodoinstalační. Nonstop služba voda, topení, plyn a odpady. Rekonstrukce: - koupelny (včetně kalkulace).

Stavební a obkladačské práce. -rekonstrukce koupelen a bytových jader -vodoinstalační a topenářské práce -zateplování budov a rodinných domů -zednické práce.

Topenářské práce Rekonstrukce koupelny Vodoinstalační práce.

Vodoinstalatérství, topenářství