UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
RYHOTERM s. r. o.
Jiří Štodt, instalatérské práce

Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Topenářské a instalatérské práce včetně rekonstrukcí koupelen.

Plynoinstalační, topernářsk, vodoinstalační práce.

Vodoinstalatérství, topenářství. Rekonstrukce bytových jader a zařizovacích předmětů. Výměnu ležatých rozvodů a stupaček. Opravuji splachovací baterie.Nonstop pohotovost.

Montáž, repase: -technologická zařízení -kotelny, výměníkové stanice -potrubní rozvody včetně strojoven VZT* -ústřední topení, podlahové vytápění -potrubářské práce (i zemní výkopové). Výroba, montáž, opravy, rekonstrukce, revize: -tlaková zařízení, plyny-topné (středotlak, nízkotlak) (zemní plyn) -plyny technické, medicinální ...

Elektroinstalace: -teplovodní vytápění (radiátory, podlahové vytápění) -elektrické vytápění (přímotopné panely, elektrické radiátory, konvektory, podlahové vytápění apod.) -kotle na pevná paliva a samotíž -solární zdroje -tepelná čerpadla.

Stavba - pergoly, tesařské práce -plynoinstalační práce -topenářské práce -zateplování -montáž - plastová okna -pokládka - dlažby - podlahy Stavby - rodinné domy na klíč -zednické práce -klempířské práce -kompletní realizace - střechy, pokrývačské práce.

Činnost: -dodávka, montáž, rekonstrukce: -plynoinstalace, -vytápění, -zdravotechnika, -solární vytápění.

Vodoinstalační práce: -obkladačské práce -instalatér -plynové kotle -montáž rozvodů vody, topení, plynu -podlahového vytápění -rekonstrukce koupelen.

Montáž, servis: -plyn -voda -topení.

Práce: -instalace plyn, topení -vodoinstalace. Rozvody: -topení-vytápění -ústřední -etážové -podlahové. Domovní plynovody, středotlaké a nízkotlaké přípojky. Možnost splátek-leasing.

Instalace, rekonstrukce, oprava: - voda, plyn, topení (vodo-topo-plyn) - kanalizace - plynoinstalace - elektrikářské práce - zednické práce - servis kotlů.

Opravy a rekonstrukce rodinných a bytových domů půdní vestavby a nádstavby údržba bytových a nebytových domů rekonstrukce bytových jader a koupelen zateplování fasád výměna plastových a euro oken střechy – tesařství, klempířství, pokrývačství zednické práce - obklady, dlažby sádrokartonové konstrukce ZTI - vodoinstalační a topenářské ...

Instalace, montáž: -ústřední topení, voda, plyn -nejnovější technologie ZTI, ÚT plynoinstalace -rozvody vody v oceli, plastu, mědi i jiného materiálu -ústřední topení z plastu, oceli, mědi, podlahové topení i lokální -ústřední topení občanské vybavenosti i průmyslových objektů -technologické rozvody vody, páry, stlačeného vzduchu, ...

Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Vodoinstalační práce.

Vodo-topo-plyn. Služby: - revize plynoinstalací - servis, oprava plynových kotlů. Prodej instalačního materiálu: -baterie a armatury -zdravotní keramika -sanitární technika. Práce: -zednické -obkladačské.

Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce.

VODO-TOPO instalatér: -vodoinstalatérské práce -topenářské práce.

Stavební firma. Návrh a realizace staveb.

Nové instalace, dodávky na klíč, opravy, rekonstrukce: -topení ústřední a etážová, podlahové GABOTHERM -svářečské práce -ohřev teplé užitkové vody (TUV), ohřívače zásobníkové i průtokové, elektrické i plynové (boilery) -vnitřní rozvody vody včetně zařizovacích předmětů, saniter LAUFEN, JIKA a jiné (vana, umyvadlo, WC, sprchový ...

Topenářské práce. Vodoinstalační práce.

Dodávka a montáž solárních systémů. Dodávka a montáž - topení ústřední topení, podlahové vytápění - kotle elektrické, plynové, solární - bojlery Vodoinstalační práce - rozvody vody teplé i studené - rozvody kanalizace a odpady.

Montáž, opravy, servis: - regulace tepla - plynová zařízení a kotle.