UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
RYHOTERM s. r. o.
Jiří Štodt, instalatérské práce

Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce. Vodo, topo, plyn.

Topenářské práce Obkladačské práce Rekonstrukce - bytová jádra - koupelny Rekonstrukce - koupelny Vodoinstalační práce.

Veškeré práce: -stavební práce a rekonstrukce -měření a rozúčtování tepla a vody -vodo-topo-plyn -podlahové topení -výstavba kotelen -rekonstrukce stupaček -montáž včetně dodávky. Projekce, servis, revize. Solární systémy.

Vodoinstalatér, instalatérské práce. Montáž solárních systémů. Instalace vody, topení.

Tesařské práce Truhlářské práce Topenářské práce Zateplování fasád Dodávka a montáž - plastová a hliníková okna - eurookna Sádrokartonářské práce Zakládání staveb Pokládka - dřevěné plovoucí podlahy Stavební činnost - rekonstrukce budov Zednické práce.

Nátěry Malby Elektroinstalace Topenářské práce Izolace Sádrokartony Obklady Stavby na klíč: - půdní vestavb -rekonstrukce. Fasády: - omítky. Střechy.

Topenářské práce Montáž - kotle všech typů Rekonstrukce - koupelny - bytová jádra Rekonstrukce - koupelny Vodoinstalatérské práce.

Vodoinstalatérství, topenářství. Výměna, cejchování, oprava, servis: - vodovodní baterie. Prodej: - vodoměry.

Malířské a natěračské práce Sklenářské práce Topenářské práce Zateplování fasád - izolace plochých střech Inženýrská činnost Projekční kancelář Demoliční práce Obkladačské a dlaždičské práce Montáž - ocelové haly Výstavba - rodinné domy na klíč - bytové domy - byty - prodejny.

Plynoinstalační práce, plynoinstalace Veškeré topenářské práce Prodej - otopná tělesa - kotle, ... Stavební práce Prodej - vybavení koupelen Prodej - sanita, vybavení koupelen Rozvody ZTI.

Stavební firma: - stavební práce, rekonstrukce - plynařské práce, revizní prohlídky plynových kotlů, zavádění plynových potrubí vč. tlakových zkoušek - zednické a obkladačské práce - topenářské práce - instalatérské práce...

Topenářské práce Opravy, čištění - kanalizace Vodoinstalační práce.

Topenářské práce, vodoinstalační práce.

Vodoinstalatérství, topenářství: - rozvod vody, plynu, topení, odpadů a vodovodních přípojek - rekonstrukce starých topných systémů, výměny bojlerů.

Topenářské práce Správa - tepelné zdroje. Správa bytů Vodoinstalatérské práce.

Vodoinstalační a topenářské práce. Vodo, topo.

Rekonstrukce a výstavba objektů, kompletní rekonstrukce bytů a kanceláří, montáž suché stavby, veškeré zednické a obkladačské práce, stolařství a truhlářství na míru, podlahářské práce, elektroinstalace, voda-topení-plyn, tesařské práce, stěhování, vyklízení a úklid, eurookna.

Vodoinstalatérství, topenářství, instalatér, topenář.

Topenářské práce, vodoinstalační práce.

Práce: -instalatérské služby -topenářské práce, topenáři -izolace potrubí -voda, topení, plyn.

Technické projektování - zpracováním projektové dokumentace od studií, posudků, přes územní řízení v oboru technické zařízení budov TZB - technický dozor.

Topenářské práce Vodoinstalační práce.