UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
RYHOTERM s. r. o.
Jiří Štodt, instalatérské práce

Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Práce, služby: Projektová činnost: projektová dokumentace v oboru pozemních staveb - rodinné domy, administrativní prostory, hotely, restaurace, ubytovací zařízení, školy, školky, tělocvičny, řešení venkovních prostor, místní komunikace, parkoviště, cyklostezky, technická vybavenost pro výstavbu rodinných domků apod: -investiční ...

Práce: -voto-topo-plyn -kompletní istalatérské rozvody rodinných domů bytových jader -odpady -topení - podlahové, závěsné -instalace kotlů (Dakon, Viadus, Baxi, Protherm) - plynové, stacionární, závěsné -instalace sanitární keramiky a armatůr -sanitární rekonstrukce wc, koupelen, kuchyní -tepelná čerpadla: voda-vduch, voda-zem -instalace ...

Plynoinstalační práce Solární ohřevy Topenářské práce Rekkonstrukce - koupelny Vodoinstalační práce

Stavby: -bytové -občanské -průmyslové. Práce: -obkladačské -pokládání dlažby -zedník, tesař, stavební zámečník, svářeč vodař, topenář, omítkář, fasádník.

Domovní instalatérské práce: - vodoinstalatérské práce, vodoinstalace, rozvody vody - topenářství, topenářské práce, topení.

Dodávka, montáž: Vodoinstalace: -materiál (plast, měď, pozink, nerez) -topení (podlahové, etážové, ústřední) -plyn (domovní a průmyslové plynovody) -řemesla: -instalatér topení, voda, plyn -izolace potrubí -revize -komplexní dodávky -vodo-topo-plyn. Práce: -plynařské -vodoinstalační -topenářské. Reference: -výměna stupaček a ...

-Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců -Výroba porcelánových a keramických výrobků (kromě pro stavebnictví) -Obchodní činnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Vodoinstalatérství, topenářství

Práce: - instalatérské - topenářské - plynoinstalace - rozvody vody - montáž solárních systémů.

Práce: - topenářské - instalatérské.

Vodoinstalační, topenářské práce.

Práce: - vodoinstalace - topenářské - plynařské - vodo, topo, plyn

Vodoinstalatérské a topenářské práce - vodo topo plyn - rekonstrukce koupelen a bytových jader. Provozovna Vrbenského 7, 624 00 Brno

Instalatérské práce - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - instalace rozvodů.

Hodinový manžel - přípravné práce - montáž nábytku - stolařské práce - instalatérské práce - malířské práce - drobné sádrokartonářské práce.

Vodo, topo, plyn - plynařské, topenářské a vodoinstalatérské práce - servis, opravy a revize plynových spotřebičů.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - rekonstrukce koupelen.

Rekonstrukce bytů a bytových jader - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - sádrokartonářské práce - zednické práce - bourací práce.

Prodej a montáž tepelných čerpadel. Vodoinstalační, topenářské, plynařské práce.

Autodoprava do 3, 5t Elektroinstalační práce Topenářské práce Dokončovací stavební práce Vodoinstalační práce.

Vodoinstalatérství, topenářství: - veškeré instalatérské práce v oboru VODA - TOPENÍ - KANALIZACE.

Topenářské práce Vodoinstalační práce

Veškeré topenářské práce Montáž - topení z plastu a mědi, podlahová topení, kotle, montáž kanalizace z materiálu HT a KG systému. Vodoinstalační práce.

Topenářské práce Vodoinstalační práce. Vodo, topo