UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
RYHOTERM s. r. o.
Jiří Štodt, instalatérské práce

Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Stavební firma. Veškeré stavební a instalatérské práce: - zednické, sádrokartonářské práce - vodoinstalatérství - topenářství - elektroinstalace - obkladačské práce - zemní a výkopové práce.

Práce: - topenářské - instalatérské - rekonstrukce bytových jader.

Firma Jan Beneš se specializuje na prodej vodoinstalačního a topenářského materiálu. V našem širokém sortimentu naleznete kotle, radiátory, krby, ohřívače, čerpadla, krbové vložky, čerpadla či koupelnové vybavení. Vybírat můžete i z pohodlí Vašeho domova, prostřednictvím našeho e-shopu. Prodej, e-shop: - vodoinstalační a topenářský materiál - ...

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské

Instalatérské a topenářské práce.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské.

Projektování a provádění prací v oblasti: - voda a kanalizace - topení. Montáž: - plynové kotle - kogenerační jednotky - tepelná čerpadla - elektrokotle.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Nástrojářství. Nástrojářské práce. Instalatérské práce. - vodoinstalatérství, rozvody vody - topenářství, topenářské práce, instalace topení.

Kominictví. Topenářství. Prodej: - příslušenství ke kotlům - kachlová, krbová kamna - krbové a komínové vložky - krbové nářadí - bojlery - sporáky - tuhá paliva.

Instalatér - instalatérské, topenářské a plynařské práce: - montáže topení, vody a plynu v Rapotíně, tepelná čerpadla.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - solární ohřev vody.

Návrh, realizace, opravy, renovace: - moderní krby - kachlová kamna - kuchyňské kachlové sporáky. Vodo-topo-plyn.

Stavební bytové družstvo Přerov vám zajistí pronájem nebytových prostor a kanceláří v centru Přerova a na Předmostí. Díky silné tradici a pevného postavení se naše družstvo také zaměřuje na správu a údržbu nemovitostí včetně výstavby bytových objektů a garáží. Jsme spolehlivým partnerem pro vaše bydlení! Pronájem v centru Přerova a na ...

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Vodo-topo-plyn: - domovní rozvody z plastu, mědi, kovu, výměny umyvadel - výstavba plynárenských zařízení - montáže topných systémů z materiálů - klempířské, zednické, zámečnické, kominické práce.

Vodoinstalatérství, topenářství -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Velkoobchod a maloobchod -Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské - rekonstrukce koupelen.

Vodoinstalatérství, topenářství.

Stavební činnost: - výstavba rodinných domů - zateplování budov - repase oken a balkonů - obklady, dlažby - montáž, instalace topení, vody - montáž radiátorů, kotlů - rozvody plynu - elektroinstalace - montáž sádrokartonu. Program - zelená úsporám.

Stavební, zednické, obkladačské a vodo-topo práce: - opravy, rekonstrukce domků, bytů, drobné demolice, vodařské a topenářské práce.

Poradenství v oblast úspor tepelné energie. Průmyslové armatury, vytápěcí jednotky, plynové infrazářiče, komíny. Topenářské práce. Tenisový trenér - výuka tenisu.

Nabídka domovních instalatérských prací. Montáž topení, plynoinstalatérské práce.Opravy a výměny.

Výroba, prodej, servis: -solární systémy k ohřevu vody, bazénů a přitápění. Systémy jsou zařazeny do programu - Nová zelená úsporám. Dále: -vodoinstalatérské a topenářské práce -kovovýroba -tlaková impregnace dřeva -výroba nábytku -výroba vodních výměníků do krbů a kachlových kamen.

Realizace - koupelny, bytová jádra, kompletní i dílčí rekonstrukce bytů, domů a komerčních prostor, podlahy na klíč, instalatérství, topenářské instalace, elektroinstalace, obkladačské práce a řezání betonu a panelů.

Řemeslo: - instalatérské práce - topenářské práce - rekonstrukce topení - výměny plynových a elektrických kotlů.