Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Rostislav Filip zajišťuje kovářské a zámečnické práce. Výroba: - brány, ploty, mříže - bytové doplňky - krbové nářadí - kovový nábytek.

Společnost PERFECT RAPTOR s.r.o. se zabývá výrobou a montáží zábradlí, svářecími pracemi a zakázkovou výrobou francouzských oken, sušáků atd.

Montáže, opláštění a nástřiky ocelových konstrukcí Stavební práce ve výšce pomocí horolezecké techniky Rizikové kácení stromů (postupným rozebráním)

Kovářství. Podkovářství. Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů.

činnost: - konstrukce lisovacích nástrojů pro plošné tváření plechových dílů

Firma Si – Nek, s.r.o. se již od roku 1993 zabývá převážně výrobou pásových dopravníků a lomených dopravníků včetně příslušenství. Dále se specializujeme na výrobu zámečnických prvků a potrubářskou činností. Dopravníky, které vyrábíme jsou určeny pro dopravu sypkých a kusových materiálů Současně nabízíme příslušenství k dopravníkům, shazovací a ...

Realizace: -zimní zahrady -zastřešení bazénů -přístřešky -hliníkové, ocelové konstrukce. Zámečnické práce.

Lukáš Laube se zaměřuje na zámečnictví, výrobu, montáž a servis traktorových přívěsů a na zakázkovou výrobu plotů a ocelových konstrukcí.

Nabízím zámečnické práce, kovovýrobu, výrobu mříží, bran, branek, dveří, zastřešení, zádveří, plotů, zábradlí. Provádíme také rekonstrukce a opravy.

Zámečnictví, zámečník: - výroba - cylindrické klíče - mechanické zabezpečení dveří, vrat - montáž - bezpečnostní zámky. Brusičství, brusírna: - broušení - nože, nůžky, sekery, sekáče, kotouče křovinořezů, okružní pily. Klíčová služba.

Zámečnictví Vaníček - David Vaníček provádí veškeré zámečnické práce. Vyrábíme a montujeme brány, vrata, schodiště, přístřešky i okrasné ploty. Sídlíme v obci Sudice, okres Opava. Zámečnictví, zámečnické práce: - svařování, svářečské práce (železo, litina, nerez, hliník, titan) - soustružení - frézování - broušení - vrtání - ...

Společnost COLOR STEEL s.r.o. v Ostravě má dlouholeté zkušenosti v oblasti práškového lakování, tryskání ocelových výrobků a lakování ocelových i hliníkových disků.

Firma Ing. Radmila Hamerníková s.r.o. - zámečnictví, se primárně zaměřuje na výrobu hydraulických vyrovnávacích můstků tzv. ramp. Také se zaměřujeme na výrobu bezpečnostních sloupků, vedení kol, ocelových konstrukcí, nárazníků, závor nebo branek.

- Izolatérství - Klempířství a oprava karosérií - Malířství, lakýrnictví a natěračství - Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení - Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny - Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady - Pokrývačství, tesařství - Poskytování technických služeb k ...

Výroba, prodej, montáž: -tažná zařízení pro osobní a užitková vozidla. Stálým odběratelům poskytujeme množstevní slevy.

Komplexní stavební práce Vám zajistí firma Jaroslav Tůma. Provádíme výstavbu rodinných domů, hrubé stavby, rekonstrukce domů, bytů a také koupelen. Dále se zaměřujeme na provádění zednických, truhlářských, zámečnických a malířských prací. Naleznete nás na adrese Pražská 82, Mukařov. Stavební činnost, práce, výstavba: - novostavby - rodinné ...

Umělecké kovářství, výroba, dodávka, montáž, návrh: - ozdobné mříže - vrata - krbové nářadí - oplocení, brány - restaurování. Řemeslnické práce: - kovářské.

Práce: -zámečnické, zámečník. Strojní zámečnictví. Výroba: -zámky a kování.

Vladimír Manďák se zaměřuje zámečnické a servisní práce, nástrojářství a svařování.

Zámečnictví & kovovýroba v Mikulově. Zaměřujeme se na výrobu z nerezové oceli -shodiště, zábradlí, bytové doplňky, kompletní sortiment pro vinaře do sklepa

Výroba, práce: -kovovýroba -nerez výroba -zámečnictví -zařízení pro masný průmysl

Poskytujeme služby v oblasti kovovýroby. Jak již bylo zmíněno, naše společnost se zaměřuje na práce v oboru kovovýroby. Věnujeme se zejména výrobě a montáži ocelových konstrukcí pro strojírenská technologická zařízení. Dále pak výrobě strojních zařízení a zařízní z nerezové oceli. Výrobní program zahrnuje i stavební konstrukce, svařované ...