Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Zdeněk Čambala se zaměřuje na truhlářství, podlahářství a obráběčství.

Jan Vašek se zaměřuje na výrobu plotů, bran, branek, strojních součástí a na svařování.

Zámečnictví, nástrojářství

Jiří Zich se zaměřuje na obkladačské, instalatérské, zednické a zámečnické práce.

Jitka Houfková se zaměřuje na galvanizérství a smaltérství.

Jonáš Jan se zaměřuje na zámečnické práce, výrobu branek, vrat, plotů, zábradlí a přístřešků.

Josef Rosecký se zaměřuje na vodoinstalatérské, malířské, dokončovací stavební, elektroinstalatérské a zámečnické práce.

Luboš Ledvinka se zaměřuje na zámečnické a nástrojářské práce.

Martin Šenk se zaměřuje na montáž sádrokartonů, zateplování objektů a zámečnictví.

Zámečnictví, nástrojářství Kominictví

Oprava, servis, prodej: -šicí stroje. Broušení: -nůžky -nože -mlýnky -pily.

Hlavní náplní společnosti Czech Metal Works, a.s. je opracování hliníkových odlitků. Opracováváme ocel, nerez, slitiny hliníku a plast.

Zámečnické práce Vodoinstalační práce

Broušení - kovy Povrchové úpravy - kovy

Společnost NC Line a.s. poskytuje svým zákazníkům komplexní servis v oblasti kovovýroby. Provádíme zpracování a ohýbání plechů, svařování, řezání laserem, CNC vysekávání, ohýbání plechů, povrchové úpravy, děrování, vrtání, prorážení a tváření různých otvorů a také se zaměřujeme na zámečnické práce. Současně zajišťujeme také galvanizování, žárové ...

Společnost Pavel Svoboda se zabývá montáží a opravou hromosvodů. Nabízíme dodávku, montáž i rekonstrukce hromosvodů pro pro všechny typy objektů, od rodinných domů, až po rozsáhlé prodejní a výrobní haly. Věnujeme se také zámečnickým pracím, vyrábíme světlíky, zábradlí mříže atd. Činnost: - dodávka, montáž a rekonstrukce hromosvodů - ...

Společnost DYBR s.r.o. nabízí zámečnické práce. Zabýváme se výrobou drobných součástek a kompletací dílů. Provádíme soustružení, řezání a frézování. Činnost: - zámečnické práce - výroba drobných součástek - kompletace dílů - soustružení - řezání - frézování. Sídlíme na adrese Pechova 1312/31, Brno - Židenice.

Společnost Radim Drak se věnuje vodoinstalacím a svařování. Služby nabízime soukromým zákazníkům i firemní klientele. Používáme kvalitní materiály a moderní technologie. Činnost: - vodoinstalace - svařování. Sídlíme na adrese Na Lukách 736/24, Ostrava - Stará Bělá.

Naše firma vznika v roce 1991 a svou činností navázala na bývalou náplň Okresního podniku služeb, a to opravy hydraulických agregátů. V současné době naše služby zahrnují opravy hydraulických servořízení na nákladní vozy a autobusy (TATRA, LIAZ, KAROSA, IVECO, SCANIA, VOLVO, MERCEDES, DAF, MAN a další), opravy hydromotorů a čerpadel či opravy ...

Výroba, prodej, montáž: - vrata, brány, dveře, okna. Zámečnictví. Zámečnické práce.

Firma Miroslav Vaněk se v rámci své podnikatelské činnosti věnuje službám v oblasti kovovýroby. Specializujeme se na zámečnické práce a dále provádíme výrobu a montáž potrubí pro vzduchotechniku. Dále se také zaměřujeme na klempířské, pokrývačské a tesařské práce a s tím související realizace a rekonstrukce střech. Pokud Vás nabídka ...

Dřevovýroba Výškové práce pomocí horolezecké techniky Obrábění Svářečské práce Zámečnické práce

Sváření plastů Topenářské práce Vodoinstalační práce