Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
BORT s.r.o. se zaměřuje na svařování a zámečnické práce.

Dalibor Pařil se zaměřuje na zámečnictví, nástrojářství a obráběčství.

Zámečnictví, nástrojářství, CNC obrábění - frézování

G3 Czech, s.r.o. se zaměřuje na provoz lisovny a montážní dílny plastových komponentů.

BC Diamonds Group s.r.o. se zaměřuje na vrtání a řezání diamantovou technologií, na prodej rekuperačních jednotek, jádrových vrtáků a na bourací práce.

Ing. Lubomír Cink se zaměřuje na poradenství v oblasti strojírenství a zpracování plastů.

Umělecké kovářství.Brány, ploty, zábradlí. Výroba, renovace, oprava: - mříže - okenní, dveřní - dekorační stěny, věšáky, kování, dveřní panty - krbové nářadí - ploty, vrata, brány - zábradlí. Řemeslnické práce: - kovářské.

Barluskat CNC soustružení obrábění Zajonc sériová výroba s použitím CNC technologie kovoobrábění, na rotačních soustruzích a soustružnických automatech. Stěžejní a úzce vyhraněný program firmy Barluskat s.r.o. je CNC strojní obrábění kovů kovoobrábění na rotačních strojích CNC soustruzích. Soustřeďujeme se především na CNC sériovou výrobu ...

Společnost TEB Český Těšín s.r.o., která působí již déle, jak 12 let se zabývá: Výroba elektrospotřebičů Lisování a tváření kovu za studena ( automotiv ) Teflonování Společnost je certifikovaná na systém kvality ČSN EN ISO 9001:2016.

Kovoobrábění. Průmyslové modely. Zakázková výroba: - měřící zařízení. Řemeslo: - konstruktér - soustružník - nástrojář - strojní zájmečník - svářeč - brusič - frézař - horizontkář.

Centrum povrchových ochran. Provádíme: -tryskání nerezového materiálu (pískování) -metalizace (šopování) -balotinování -mobilní tryskání - nový tryskací box 15x6 m -otryskávání před provedením nátěru -nátěry kovových konstrukcí, nádrží, kamene, zdiva ... .

Jaromír Smejkal se zaměřuje na obráběčství a povrchovou úpravu kovů.

Jiří Hlavsa se zaměřuje na broušení, frézování, svařování, vrtání, závitování a dělení materiálu.

Společnost pana Vladimíra Jarůška z Mikulova se zaměřuje na etiketovací služby. Firma disponuje etiketovačkami, etiketovacími stroji na láhve, ale také plničkami lahví a moderní plnící linkou na plnění lahví vínem nebo pivem.

Společnost Kovoobrábění Korvas s.r.o. se zabývá kovoobráběním, obráběním kovových i nekovových materiálů na CNC soustruzích a frézkách a na konvenčních obráběcích strojích a také svařováním menších dílů. Firma realizuje jak kusovou, tak sériovou výrobu. Působí v oblasti Hodonína.

Naše rodinná firma PLOTY mont s.r.o. navazuje na dlouholetou tradici firmy Ploty-Zámečnictví Petr Gregor, který se montáží plotů a zámečnictvím zabývá už od roku 1994. Nyní je pro Vás jeho jméno zárukou kvalitně odvedené práce. Záleží nám na spokojenosti zákazníků a proto se snažíme nejenom postavit „ploty na míru“, ale také zákazníkovi ...

Ladislav Březka se zaměřuje na zámečnictví a kovářství, výrobu bran a branek, přístřešků, schodišť, mříží a plotů.

Strojírenství, strojírenská výroba: -kovovýroba, kovoobrábění -obrábění a kompletace dílů, díly pro traktory, zemědělskou techniku, nákladní vozidla -CNC obrábění litiny, hliníku, kovů -elektroerosivní obrábění -tváření dílů z plechu -přesné vrtání -povrchová ochrana lakováním -vakuové pokovení (Al, Ag, Au) -měření CNC 3D -omračovací ...

Luboš Neklapil se zaměřuje na elektroinstalace, svařování a drobné opravy automobilů a zemědělských strojů.

Čištění a odmašťování dílů. Svařování a povrchové úpravy svárů. Omílání. Kontrola kvality dílů.

Práce: - zámečnické - drobná údržba bytů a domů - údržba zahrad - hodinový manžel.

Zámečnictví, nástrojářství Kovářství, podkovářství

Vojtěch Bochníček se zaměřuje na tesařství a kovářství.