Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
L-Club penzion: -restaurace -ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, televizí a satelitem -možnost parkování -internet na pokoji -wellness.

Restaurace Šupina a Šupinka se specializací na sladkovodní ryby a speciality z nich.

Hotel. Ubytování: -48 lůžek -2 jednolůžkové pokoje -20 dvoulůžkových pokojů -2 třílůžkové pokoje -na pokojích WC**, sprcha, fén, lednice, TV**, SAT*, telefon s přímou volbou. Služby: -recepce 24 hodin -hotelová prádelna. Parkoviště. Restaurace, bar*: -50 míst -letní zahrádka 50 míst.

Penzion U Šípku - rodinný penzion s restaurací.

Služby: - restaurace - salonek (25 míst) - penzion

Penzion Červené Blato - kapacita 45 lůžek - 2, 4 a 5ti lůžkové pokoje s možností přistýlek - kapacita 45míst - česká a mezinárodní kuchyně - možnost pořádání akcí, svateb Restaurace - kapacita 45 míst - česká a mezinárodní kuchyně - možnost pořádání akcí, svateb - venkovní terasa pro 30 osob.

Autokemp - ubytování v chatkách - stanování - restaurace.

Restaurace: -nabídka teplých i studených jídel a nápojů Penzion: -2x dvoulůžkové pokoje - 1x třílůžkový pokoj -1x čtyřlůžkový -1x pětilůžkový -každý pokoj má své vlastní sociální zařízení. Apartmán pro čtyři osoby, vlastní sociální zařízení a kuchyňka. Wifi.

Barmanské služby, catering, Molekulární mixologie, Cocktail bar, moderní a stylová gastronomie, tématické akce, firemní večírky, rauty...

Hotel *** v blízkosti Lipenského jezera: -ubytování -40 pokojů (93 lůžek) -restaurace -bar s krbem -fitness -sauna -půjčovna lodí a horských kol.

Bufet - studená i teplá kuchyně - parkoviště u objektu

Autocamp, autokemp. Ubytování: -chaty -ubytovna -přípojky pro karavany -místa pro stany. Sport: -hřiště na nohejbal, volejbal a košíkovou v areálu -malé hřiště s pískovištěm, kolotočem a houpačkami. Restaurace: -k restauraci patří malá předzahrádka.