Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Pohostinství: -restaurace, hostinec Služby, pořádání: -svatby -promoce -rodinné oslavy -smuteční hostiny -oslavy všeho druhu. Kategorie: -ubytování v soukromí s celoročním provozem.

Pivovar: - Vraník 10° světlý výčepní filtrovaný - Vraník 11°světlý kroužkový nefiltrovaný ležák - Vraník 12°polotmávý nefiltrovaný speciál.

Vinotéka s největší nabídkou moravských vinařství v centru Zlína s příjemným posezením. Uspořádáme oslavy, večírky do 24 osob včetně rautu. Zajistíme víno na akce pro libovolný počet osob.

Řemeslný pivovar. Výroba spodně a svrchně kvašeného nefiltrovaného piva. Pivovarská hospoda - 797853532 rezervace. Provozní doba: Po-Čt 10-22, Pá 10-24, So 11-24, Ne 11-22.

Nově zrekonstruovaná restaurace v prvorepublikovém původním stylu Tuskulum - kapacita 60 osob + sál 120 osob a sklípek: - vaříme z čerstvých surovin, potravin od regionálních dodavatelů - maso, ryby, zelenina - každé dva týdny měníme menu dle sezóny. Pronájem pro firemní akce, soukromé akce. Svatební hostiny: - k dispozici 2x salonek pro ...

Pivovar. Penzion - ubytování až pro 30 hostů. Vířivka i sauna. Restaurace - rozvoz denního menu, pizza. Zajistíme kompletní cateringové služby.

Kavárna, čokoládovna - kapacita 20 míst: -káva -horká čokoláda. Maloobchod, prodej: -výrobky firmy CARLETTI: -čokoládové cukrovinky, čokoláda.

Přemysl Opálka provozuje občerstvení, prodává alkoholické i nealkoholické nápoje a speciality z grilu.

Lenka Vránová provozuje biofarmu s restaurací a ubytováním a prodává sušené ovoce, bourané maso a těstoviny.

Kategorie ubytování: -ubytovna s celoročním ubytováním. Bez TV. Ve všech pokojích kvalitní připojení k internetu. Složení pokojů: -3x dvoulůžkový pokoj s přistýlkou. Pohostinství: -pizzerie.

Restaurace a penzion Vizovice. Příjemné posezení s kvalitní kuchyní v nekuřácké restauraci: -možnost svateb, rautů, oslav, trachty, firemních akcí -projekce sportovních přenosů -krytá zahrádka s dětským koutkem.

Výroba, velkoobchod, prodej: -rostlinná výroba: -sladovnický ječmen, řepka, kmín, cukrovka, kukuřice -živočišná: -chov dojnic, produkce mléka a hovězího masa Údržba, oprava, servis: -zemědělská technika, stroje. Výroba: -pekařská, cukrářská. Pekárna: -dodávka do prodejen -chleby, pečivo, vánočky, koláče, k oláčky -pečivo z ...

Bistro připravuje sladké a slané snídaně, obědové menu a večeře Obchod s vlastní pekárnou kvasového chleba. Kavárna s cukrárnou Kornuterie. Prodej pochutin v papírových kornoutech - teplé, studené, slané i sladké pokrmy. Lounge Bar 1931.

Spa hotel: - ubytování - 53 luxusních dvoulůžkových pokojů (106 lůžek) - vybavení: ploché TV, bezpečnostní trezory, plně vybavené minibary, pokoje typu Suite Spa - krb, vířivá vana. Restaurace&Café: - stravování. Cocktail bar. 4 konferenční sály: - klimatizované. Služby: - animační programy. L-Spa relaxační centrum: - krytý ...

Stylový horský wellness hotel: - ubytování v menších budovách (4 rezidence) - dvoulůžkové pokoje, apartmány, možnost přistýlky (nejluxusnější apartmány mají vlastní krb, saunu). Restaurace (s krbem): - stravování pro hotelové hosty. Sport bar. Valašská hospůdka. Relaxační centrum Wellness Horal: - masáže, tepidárium, finská sauna, ...

Zdravé stravování. Programový jídelníček - 4 varianty jídelníčku, který je přizpůsobený Vašim potřebám a cílům. Rozvoz zdravých, vyvážených pokrmů.

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -hotel - 51 lůžek: -třílůžkové a čtyřlůžkové - WC, sprcha -5x chata: -10 lůžek (2x pětilůžková jednotka, WC, sprcha). Vybavení areálu: -restaurace, bar -bazén -minigolf -dětské hřiště.

Jídelna Plhák Vám již od roku 1997 nabízí kvalitní česká jídla a jejich rozvoz po celém Zlíně. Zákazníkům přináší možnost cenově dostupného stravování s důrazem na jeho kvalitu a pestrost. Zajišťujeme závodní, firemní stravování. Levná jídla do firem i rozvozy obědů a zavítat k nám můžete osobně na polední menu. Náš sortiment je široký, pestrý a ...

Pohostinství: - bar, restaurace pro 25 osob. Kategorie ubytování: - penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: - 5x dvoulůžkový, 3x třílužkový a 1x čtyřlůžkový pokoj s vlastním sociálním zařízením.

Stavební firma: -rekonstrukce,stavby,nástavby,vestavby. Práce: -komplexní stavební -udržovací práce na stavbách -demolice -zemní práce.

Restaurace Na koupališti - tel.: 606727739. Možnost pořádání svatby, oslavy. Denní obědové menu. Sportovní areál provozuje obec Sazovice - tel.: 605261375: - koupaliště - tenisové kurty - hřiště pro malou kopanou - badmintonová hala - multifunkční ovál.