Sběrny druhotných surovin vykupují od firem i jednotlivců ocel, nerez, kabely, elektromotory, barevné kovy, měď, bronz, hliník a železo. Výkupní ceny jsou individuální a liší se u jednotlivých sběren. Platby za výkup jsou účtovány na kilogramy.

EKO-KOM, a.s. -  to je systém třídění, recyklace a využití odpadových obalů.
Společnost EKO-KOM, a.s. v České republice provozuje systém sběru a recyklace obalových odpadů. Zajišťuje třídění, recyklaci a využití obalového odpadu na kvalitní evropské úrovni. Efektivita celého systému recyklace obalů se opírá zejména o spolupráci s obcemi a městy. Odpad se třídí, aby ho bylo možno recyklovat a tím se šetřilo přírodními ...
EKO-KOM, a.s. -  to je systém třídění, recyklace a využití odpadových obalů.
Technické služby. Služby: -sběr a zpracování odpadů -úklidové práce, čištění města, sanační práce -provoz veřejného osvětlení -údržba veřejné zeleně -výroba, rozvod a prodej elektrické a tepelné energie - údržbářské činnosti, vodoinstalatérské práce, elektroinstalační práce

Výkup a odvoz elektroodpadu - ekologická recyklace a likvidace

VÝKUP DRUHOTNÝCH SUROVIN: - železo - barevné kovy - hliník - měď - mosaz - nerez - zinek Likvidace ocelových konstrukcí. Likvidace nebezpečných odpadů. Likvidace technologických celků. Zahraniční obchod s druhotnými surovinami. Provozní doba: Po-Pá 8.00-16.00 So-Ne 9.00-12.00 Pobočka: JUNK TRADE s.r.o. - Turnov, ...

Řemesla, služby - povrchové úpravy nástřikem, lakováním, broušením - práškové lakování CAMAXIT - recyklace surovin lisováním do briket, paketů, drcením Recyklace, prodej, výkup - kovy - druhotné suroviny - zpracování nebezpečných odpadů Kontejnerová doprava

Služby: -kovošrot -kontejnerová doprava

Sběr, výkup a likvidace surovin. Vybíráme a ekologicky likvidujeme: - železo - barevné kovy - autobaterie a akumulátory - stroje, elektromotory - kabely a dráty - autovraky.

Likvidace odpadů, recyklace stavební suti, prodej drti a písků. Biotechnologie pro životní prostředí. Zemní práce, přeprava odpadů, odbahňování rybníků. Inženýring v životním prostředí, vývoj a výzkum, výkup odpadů, přeprava ADR, geologie, mikrobiologické analýzy.

Ekologická likvidace: - automobily. Svoz, demontáž, výkup: - kovy - železo - kovošrot - elektromotory - barevné kovy - měď - hliník - mosaz - nerez - papír.

Výkup, zpracování: - kovový odpad

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Výkup, zpracování: - kovový odpad - kovošrot Provozovna: Dolní Jiřetín, Nejedlí 2 Provozovna: - Bývalé Kasárny Most

Sběr, výkup a využívání plastových odpadů - třídění, lisování nebo mletí a skladování před jejich odvozem k dalšímu využití.

Výkup - kovový šrot Prodej - uhlí, brikety

Služby, výkup, zpracování - kovový odpad - ekologická likvidace autovraků - likvidace železných konstrukcí a objektů Prodej - hutní materiál

Sběrné suroviny : - výkup papíru, železa, plastů, PET lahví, fólií a barevných kovů - výkup a recyklace odpadů pro další zpracování. Likvidace dřeva: - štěpkování = drcení dřeva - prodej štěpek - štípané dřevo - prodej, rozvoz dřeva.

Výkup: - barevné kovy - železo. Likvidace: - technologické celkypaličské práce. Provozovna Slavičín Průmyslový areál Slavičín (bývalé Vlárské strojírny)

Kovošrot, výkup, zpracování: - kovový odpad Prodej: - hutní materiál - velkoprůměrové trubky

Služby: - jeřábnické práce - zemní a výkopové práce - kovošrot - výkup železného šrotu, barevných kovů

Výkup a prodej odpadů mědi, niklu, slitin, hliníku a nerez oceli. Zajistíme odvoz odpadků po celé ČR, přistavíme kontejner a jednotlivé druhy šrotu třídíme.

Kontejnerová autodoprava VS-EKOPRAG s.r.o. vám nabízí spolupráci a služby v oblasti odvozu a likvidaci odpadů po území velké Prahy. Kontejnery 3 - 40 m3 .Vykupujeme dřevo a sklo.Provozujeme sběrné dvory pro občany.