Sběrny druhotných surovin vykupují od firem i jednotlivců ocel, nerez, kabely, elektromotory, barevné kovy, měď, bronz, hliník a železo. Výkupní ceny jsou individuální a liší se u jednotlivých sběren. Platby za výkup jsou účtovány na kilogramy.

EKO-KOM, a.s. -  to je systém třídění, recyklace a využití odpadových obalů.
Společnost EKO-KOM, a.s. v České republice provozuje systém sběru a recyklace obalových odpadů. Zajišťuje třídění, recyklaci a využití obalového odpadu na kvalitní evropské úrovni. Efektivita celého systému recyklace obalů se opírá zejména o spolupráci s obcemi a městy. Odpad se třídí, aby ho bylo možno recyklovat a tím se šetřilo přírodními ...
EKO-KOM, a.s. -  to je systém třídění, recyklace a využití odpadových obalů.
Autovrakoviště. Ekologická likvidace: - nákladní a osobní automobily, autovraky. Vystavíme protokol o ekologické likvidaci. Zajišťujeme odtah nepojízdného vozu. Výkup: - nákladní vozidla k likvidaci Prodej: - díly z autovraků, použité náhradní autodíly. Výkup: - druhotné suroviny - železný odpad, barevné kovy, papír, plasty, ...

Kovošrot. Sběr, likvidace, zpracování: -kovů, kovy.

Výkup, zpracování: -kovový odpad. -barevné kovy.

Likvidace, výkup: -inventáře firem -zařízení bytů -pozůstalosti. Vše řádně vykoupíme, vlastní dopravou odvezeme a po domluvě okamžitě vyplatíme. Vyklízení bytových i nebytových prostorů pro občany i firmy.

Kominické práce. Sběr odpadů.

Kovošrot. Sběr, výkup, sběrna: - druhotné suroviny - barevné kovy - kovový odpad. Likvidace: - olověné baterie. Provozovna: - Křivá 3089/2, Ostrava - Moravská Ostrava.

Výkup, zpracování, obchodní činnost, kovošrot, sběrné suroviny: -kovový odpad, kovového odpadu -barevné kovy, barevných kovů -železo a železný šrot, železa a železného šrotu, oceli, kovošrotu. Likvidace, recyklace, výkup: -kabely -elektromotory -transformátory -ocelové konstrukce -jiné celky obsahující barevné ...

Zpracování a šrotování kovů, nákup a prodej odpadu kovů.

Sběr, výkup, sběrna a zpracování: - kovový materiál, kovový odpad. Provozovna: - Křivá 3089/2, Ostrava - Moravská Ostrava.

Recyklace: - fólie a streč fólie. Výkup: - kovový odpad - surovin. Prodej: - vojenské techniky.

Sběr druhotných surovin, výkup: - papír - železný šrot - barevné kovy - autobaterie.

Výkup: -kovový odpad -spalovací a elektrické motory -převodovky, katalizátory, konektory -likvidace vraků.

Opravy, servis: - automobily, vozidla, vozy Škoda, VW, Audi, Seat - mechanické práce - montáže klimatizací. Autovrakoviště. Ekologická likvidace vozidel - zdarma: - osobní i dodávková kategorie M1, N1. Nákup, prodej: - autodíly - nové i použité náhradní díly (především na vozy Škoda) - náhradní díly značky VW, Audi, ...

Služby: -skladování odpadů -likvidace odpadů -dotřiďování odpadů. Skládka: -Smrkovice – Vydlaby 175 -tel. 382261382 Okolí Písek, Strakonice.

Specializujeme se na celkové rekonstrukce bytů, domů, koupelen, kuchyní, pokládkou podlah, dlažby, PVC a obkladů, komplexní instalatérskou prací, revizí, rozvody topení a plynu, instalatérské práce, odvoz suti a odpadu a to kvalitně, rychle a cenově dostupně. Zároveň jsme Vám schopni zajistit malování a gererální úklid po našich pracech.

Svoz pevnný domovní odpad, domovního odpadu, běžný komunální odpad, svoz PET lahví, TV, lednice, mrazáky, baterie, pneumatiky a další. Zpětný odběr. Velkoobchod, prodej: -nápoj, nápoje: -rozvoz, dovoz, distribuce -alkoholické, nalkoholické nápoje -pivo Velkopopovický Kozel, Radegast, Havlíčkobrodské pivo (REBEL) Prodej 5l soudků s ...

Technické služby. Služby: -úklid -odstraňování odpadů -čištění města. Doprava: -sypké materiály -stavební a komunální odpady. Sběrný dvůr (za muzeem). Každý občan, který zde odpad ukládá je ze zákona povinnen doložit svoji totožnost.

Výkup, úprava: -druhotné suroviny -papír, kovy. Služby: -doprava druhotných urovin -likvidace olověných akumulátorů. Prodej: -druhotné suroviny -užitkový materiál.

Sběr a výkup: - odpad, druhotné suroviny. Sběrna.