Outsourcing šetří peníze i čas. Nechat si externě zpracovat reklamu, webové stránky, marketingové strategie, účetnictví, vedení počítačových sítí, řízení obchodních procesů nebo třeba spediční a logistické služby je moderní a zcela bezproblémové řešení.

Zotcone s.r.o. nabízí služby v oblasti nákupu. Poskytujeme: - možnost nákupu pro firmy - vytvoření objednávek - výběrová řízení - realizace nákupního procesu - nákup s doručením k zákazníkovi - poradenství v oblasti nákupu.

Služby: - IT služby - správa sítí - cloudové služby - IT outsourcing - správa PC - školení. Pejevové 3120/12 Praha 12, 143 00

Služby: - pronájem vláken - pronájem datových okruhů - Outsourcing informačních technologií (HW, SW) - Dodávky HW a SW - Servis bezdrátových sítí - Sváření a měření optických vláken (svářečka Corning, měřící přístroj EXFO) indoor/outdoor

Služby: - logistika - mezinárodní nákladní doprava - skladování - outsoursing - obchodní zastoupení a zprostředkovatelské služby - celní řízení. Korespondenční adresa: Supíkovice 7 790 51 Supíkovice

Vývoj - webové aplikace - software Kurzy, školení - IT specialistů Outsourcing

Kompletní nabídka architektonických, projektových a inženýrských služeb. Dodávky interiérů a výstavních expozic na klíč. Možnost poradenských služeb.

Služby: - marketing - outsourcing služeb call centra Pobočky: Chotěboř Palackého 330 tel.: 567 770 507 Bystřice n/P: Masarykovo náměstí 53

Služby - sdílené kanceláře, coworkingové centrum v Praze.

Činnost: - právní, administrativní poradenství pro lékaře: - oceňování lékařských praxí - prodej/koupě ordinací - tvorba internetových stránek - reklamní služby.

Projektování, instalace, servis: - kamerové a zabezpečovací systémy. Služby: - IT outsourcing - IT audit - správa serverů a počítačových sítí - zabezpečení sítí - elektro revize.

Služby: - zakládání obchodních společností - prodej obchodních společností - zprostředkování virtuálního sídla firmy.

Služby: -webhosting. -outsourcing v oblasti IT. -tvorba webových stránek, webdesign. -opravy, servis tiskáren. -renovace tonerů. -správa počítačových sítí.

Smart One je českou společností se zaměřením na poskytování komplexních IT služeb. Poskytujeme zejména IT Outsourcing, neboli správu sítí a počítačů. Samozřejmostí jsou poté technologie na platformách Windows, MAC, Linux. Do portfólia poté patří montáž a servis kamerových či zabezpečovacích systémů, výstavby síťové infrastruktury a další.

DRILL je personálně konzultační společnost poskytující široké portfolio produktů a služeb pro firemní zákazníky; od velkých korporací, přes střední a malé společnosti, až po individuální podnikatele. Pomáhá zákazníkům zvyšovat efektivitu a výkonnost tím, že jejich kritické potřeby adresně spojuje s firemní strategií, sjednocuje jejich základní ...

Spisovna Zlín: - archivace dokumentů - uložení a správa písemností - skenovaní vybrané dokumentace - skartace a likvidace písemností.

Služby: - bezpečnostní - úklidové - outsourcing - řízení podpůrných činností (bezpečnost práce, požární ochrana, hygiena práce, elektro revize a další) - případová studie.

Služby: - správa počítačové sítě - IT outsourcing - oprava, servis počítače

Činnost: - konzultace a služby v oblasti IT - Outsourcing - správa PC - správa sítí, serverů - zálohování a archivace dat

Služby - ofsetový a digitální tisk - grafický design - distribuce tiskovin - personalizace dokumentů.

IT a komunikační služby - IT outsourcing - správa serverů - záchrana dat - servis výpočetní techniky.

Zprostředkování zahraničního obchodu.

Služby: - korektury českého textu

Činnost, služby: - zakázkový vývoj softwaru - outsourcing IT služeb - konzultační služby z oblasti správy dat - školení pro CloverETL software.

Poradenská agentura, činnost: - příprava, realizace a řízení projektů z veřejného sektoru - vypracování kompletní projektové dokumentace pro pozemní, dopravní stavby - vyhledání vhodného dotačního programu - zpracování žádosti o dotace.