Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Dondem apps, s.r.o. se zaměřují na zlepšení objednávání služeb a vytváření rezervací.

Návrh, realizace a správa počítačových sítí

Poradenství v oblasti hardwaru a softwaru

Aukce a aukční systémy, multishopy, internetové aplikace a systémy na zakázku, internetové portály, tvorba www stránek a firemních webů.

Vývoj, implementace, správa, tvorba, realizace: - software pro eBusiness, obchod, distribuci a logistiku. Informační systémy.

Vývoj, implementace: - monitorovací a řídící systémy - technicko - informační systémy (TIS) - informační displeje a navigační panely - geografické informační systémy (GIS) - vývoj software na zakázku - SEO.

Specialista na podporu nezávislého podnikání a provozovatel internetového portálu Na volné noze.

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

PECOSTA, a.s. se zabývá automatizací procesu nákupu.

Společnost Aurendi Czechia s.r.o. se zabývá Aurendi, což je nástroj pro zpracování cenových nabídek pro plechové dílce a svařované konstrukce.

Croseta s.r.o.je společnost specializující se integraci, propojení mezi aplikacemi a programy, cloudové služby.

Společnost Mevra computers s.r.o. provádí IT poradenství, digital signage, implementace software.

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže

Služby: - vývoj, tvorba eshopy a moduly na platformě Magento - tvorba webové stránky - SEO optimalizace - webdesig

Kompletní řešení v oblasti CAD... Prodej a servis: - CAD programy - IT technika - spotřební materiál Školení CAD programů Technologická 4, Tandem budova

Firma autinno s.r.o. vyrábí, distribuuje a servisuje licencované a původní produkty zejména pro OEM a Tier-1 klienty z autoprůmyslu.

Pobočka. Výroba, vývoj: - informační a ekonomický software - podnikové informační systémy.

Činnost: -informační systémy pro řízení a plánování diskrétní průmyslové výroby -komplexní řešení technické infrastruktury -služby vývoje SW a Outhosting -instalace a parametrizace HW prostředku. Dodávky: -systémy řízení pro podniky s diskrétním a procesním typem výroby -nástroje pokročilého plánování -nástroje elektronického ...

Prodej, oprava, servis, služby: - počítače - instalace operačních systémů - správa i servis sítí LAN / WAN / WIFI / VPN - počítačové kurzy.

Vše kolem IT. Webové prezentace, eshopy, vývoj software na míru, IT školení, SEO optimalizace. Systém pro výběrová řízení a elektronické aukce

Společnost K2 connect solution, s.r.o. poskytuje podnikový systém pro firmy.

Vývoj a implementace moderních informačních technologií, software a hardware na zakázku. Služby: - správa a tvorba internetových stránek - webdesign - průmyslová automatizace. Provozovatel internetového obchodu: www.produkty-aloe-vera.cz

vývoj a výroba zařízení a softwaru pro oblast vibrační diagnostiky - monitorování provozního stavu strojů

Společnost 32dev s.r.o. se zaměřuje na vývoj a výrobu eletroniky, firmwaru, softwaru a strojové vidění.

Společnost OptiCE Photonics s.r.o. se zaměřuje na optovláknové technologie a senzorické systémy. Mezi činnosti společnosti se řadí projektování a výstavba optických sítí, servis a odborné měření a analýzy.