Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Vývoj software na zakázku. Outsourcing vývojových kapacit. Implementace a podpora SW řešení. Architektura SW, analýzy a konzultace.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Dodávka, prodej: -platební systémy -satelitní příjmače Služby: -poskytovatelé programů -pozemní digitální vysílání

Online platforma pro vzdělávání: - zaměstnanců firem i institucí, - partnerů, - klientů.

IT služby: - audit a analýza webových řešení - poradenství v oblasti PC - instalace hardware a software - optimalizace výkonu Windows - konfigurace Wifi a LAN sítí - vzdálená správa / VPN. Dětský secondhand Oblékáme andílky. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - Kojenecké dupačky, overaly - Kojenecké body - Trička – ...

Vývoj: -software na zakázku Webdesign a tvorba webových stránek: - vývoj redakčního systému MAGNOLIA. Zákaznická podpora, servis a poradenství.

Komplexní služby: -vývoj,implementace: -software pro oganizace,školy,lékaře: -ekonomický a výrobní informační systém DIMENZE++ -systémový a aplikační software Microsoft -konzultace,poradenství,školení. Prodej,oprava,servis: -počítače,počítačové komponenty a příslušenství. Intranetová-internetová podniková ...

Služby: -tvorba www stránek s profesionáolním redakčním systémem -programování eshopů a internetových aplikací -grafický design, SEO optimalizace pro vyhledávače, online reklamní kapmaně.

Služby: -internetová reklama -SEO optimalizace -webdesign -webhosting

Maloobchod, prodej: -výpočetní a kancelářská technika. Prodej, oprava, servis: -tiskárny -monitory -mobilní telefony -počítače YES* computers, servery -notebooky ACER, TOSHIBA, GERICOM, HP** -počítačové sítě-certifikace SOLARIX -základní deska -procesor CPU* -harddisky -paměti-SORAM, SIMM -grafické karty. Návrh, ...

Komplexní služby: -web design -tvorba internetových aplikací -služby z oblasti webdesignu, redesignu, corporate identity a optimalizace pro vyhledávače (SEO), www stranky, flash -eshopy, grafické práce, internetové stránky a obchody na míru -překlady a tlumočení.

Návrh, prodej, servis: - komplexní hardwarová a softwarová řešení. Prodej, distribuce: -programové vybavení pro: -velkoobchody -sklady -obchodní domy -maloobchody -pokladny na čárový kód. Návrh, realizace: -obchodní a pokladní systémy pro velkoobchody -automatizace obchodu.

Prodej, maloobchod, servis, poradenství: - zabezpečovací systémy - školení - kancelářské potřeby - výpočetní technika - počítačové sítě - telekomunikace.

Inženýrská a majetkoprávní činnost při přípravě staveb včetně staveb liniových. IT služby: - licencovaná vzdálená správa serverů i stanic - mobilní a webové aplikace na míru - internetové prezentace - výstavba a údržba pc sítí - dodavatel hardware.

Služby v oblasti informační technologií: - preventivní prohlídky počítače - vyčištění PC od prachu, kontrola operačního systému a pevného disku včetně výměny chladící pasty - projekce a realizace počítačových sítí - monitoring a správa PC sítí - implementace a integrace operačních systémů na platformách Linux a Microsoft - ...

Služby: -webdesign - tvorba www stránek -grafický design -software - řešení na míru -školení.

Statické webové prezentace: -dynamické prezentace -firemní prezentace na DVD -intranetové firemní portály -tématické portály -redakční systémy -elektronické obchody -optimalizace pro vyhledávače.

Služby: - tvorba (výroba, vývoj) softwaru na zakázku - tvorba webových aplikací, internetový (www) stránek - webhosting - outsourcing IT služeb.

Vývoj, výroba: - software - programování - internetové a počítačové aplikace - podnikové informační systémy - dokumentové a procesní portály - serverové systémy - komunikační systémy - bezpečnostní systémy.

Informační systém nastavitelný podle požadavků a potřeb zákazníka.

Vývoj, prodej: - ekonomický software pro DOS, Windows - zakázkový software - software pro internet.