V případě psychických problémů je vhodné navštívit psychologickou poradnu, kde vám mohou poradit s individuálními psychickými potížemi, jako jsou deprese, nervozita, úzkosti a nízké sebevědomí, dále s migrénami, nespavostí, tiky, s výchovou nebo vztahy.

Služby: - psychologické poradenství - rodinné, rodičovské a vztahové poradenství

Mag. Eva Kunčar provozuje soukromou pedagogickou a psychoterapeutickou poradnu.

Individuální psychoterapeutické poradenství a supervizi jak individuální, tak i týmovou.

MySenses s.r.o. se zaměřuje na neurovizuální a spánkovou problematiku, workshopy, programy a na diagnostiku.

Mgr. Vanda Ptáčková se zaměřuje na psychoterapie a poradenství.

Rodinný poradce. Zprostředkování mediace pro řešení dlouhodobých konfliktů. Asistovaný kontakt, poskytnutí doprovodu nestranného pracovníka při kontaktu s příbuzným. Rodinné poradenství. Poradenství při řešení složitých situací s dítětem nebo rodinnými příslušníky.

Dita Hloušková se zabývá léčitelstvím, výkladem karet, psychosomatikou.

Služby: - Shamballa - REIKI - hlubinná abreaktivní psychoterapie - výklad karet.

Mgr. Eliška Nehybková se zaměřuje na psychoterapie a párové, rodinné a online konzultace.

Poskytuji psychoterapeutická sezení vedená metodou EFT – terapie svobodných emocí. Jedná se o velmi účinnou metodu vhodnou k odstraňování nejrůznější psychických i fyzických potíží – stres, úzkosti, tréma, fóbie, posttraumatické stavy, závislosti, fyzické bolesti, chronické nemoci, alergie aj.

Coaching poradce. Pomůžu vám utřídit myšlenky, vyřešit chaos v hlavě a najít rovnováhu a vnitřní klid. Poskytuje tréninky a semináře. Možnost coachingu online.

Psychologické poradenství a psychoterapie v Brně. Spolupráce s dospívajícími a dospělými klienty.

Martin Gajdoš, profesionální kouč, trenér a konzultant. Zaměřuji se na firemní a team koučink. Pořádám školení, semináře a workshopy zaměřující se na zlepšení firemní organizace, zvyšování produktivity a efektivity práce.

Pomoc pro oběti trestných i nemorálních činů ze strany církevních zaměstnanců římskokatolické a řeckokatolické církve v ČR i na Slovensku. Obrátit se na nás můžete v případech: - sexuální zneužití dětí, mužů a žen -zneužití moci nátlakem či jednání v rozporu s předpisy a kanonickým právem - defraudované peníze farnosti - ztráta cenného ...

Psycholog, psychoterapeut, či poradce - hledáte služby odborníka? Mgr. Michal Mynář - pomoc při partnerských a manželských problémech; řešení individuální problematiky; podpora v obtížných životních situacích, psychoterapie.

Služby: - meditace - individuální konzultace s terapií - harmonizace prostoru - harmonizace zvukem

Individuální, párová, rodinná psychoterapie - pomoc v krizi - osobnostní růst i pomoc se zvládáním psychických obtíží úzkosti, deprese, psychosomatické potíže Individuální psychoterapie - krizová intervence – pomoc v krizi - párová a rodinná terapie - práce s tělem a prožíváním na tělesné úrovni vnitřní práce, bez dotyková - práce ...

CELEBORN - duchovní léčení energetickými obrázky.

Služby: - psychoterapie - psychoanalýza - psychologické konzultace

Psychologické poradenství a diagnostika. Přednášky.

Služby: - manželský poradce - manželské poradenství