V případě psychických problémů je vhodné navštívit psychologickou poradnu, kde vám mohou poradit s individuálními psychickými potížemi, jako jsou deprese, nervozita, úzkosti a nízké sebevědomí, dále s migrénami, nespavostí, tiky, s výchovou nebo vztahy.

Je váš život těžký? Fobie, nespavost, bolesti, alergie? Chcete přestat kouřit? Chcete zhubnout? Nemůžete najít partnera? Finanční problémy? Dlouhodobě se věnuji technikám alternativního uzdravování lidského těla a lidské psychiky. Pro uzdravení těla i duševního zdraví používám metodu REIKI, Kineziologie (svalový test) a metodu EFT. Všechny tři ...

Rodinné konstelace - semináře a individuální sezení koučink - poradenství pro těhotné - poradenství pro manažery.

Kurzy - sebepoznávání - tvořivá práce se sny - paličkování - kreslení MANDAL - tvoření pro maminky s dětmi - tai - či - ženy sobě Arteterapie Psychoterapie a poradenství.

Výzkum, vývoj, tvorba a distribuce: - psychodiagnostické a didaktické testy domácí provenience, odborné psychodiagnostické literatury a psychodiagnostických časopisů. Překlad, vývoj, adaptace, standardizace, výroba a distribuce: - psychodiagnostické metody zahraniční provenience.

Koučování, tvořivé učení a poradenství

Bachova květinová terapie - poradenství Regrese organismu z psychologického hlediska.

Psychologické poradenství. Rodinná terapie. Diagnostika.

Psychologické poradenství potíže v mezilidské komunikaci, intenzivní úzkosti, emoční problémy, závislosti, poruchy příjmu potravy

Kurzy - koučování rozvoj osobnosti, řešení problémů, hledání osobní spokojenosti Psychologické poradenství

Grafologický rozbor písma Shamballa reiki a reiki - regresní terapie - SRT Spiritual Response Therapy - ochranné energie a čistící energie - kineziologie Terapie - psychoterapie - harmonizace.

Poradenství a konzultace v oblasti: - ochrana utajovaných informací (dříve utajovaných skutečností) - dle zákona č. 412/2005 Sb. atd. - ochrana osob, majetku a informací - systém managementu (řízení) jakosti dle norem ISO - řízení lidských zdrojů. Organizační poradenství. Vzdělávací aktivity včetně lektorské činnosti ve výše uvedených ...

Činnost: - psychodiagnostika - online psychologická diagnostika - konzultace a poradenství v oblasti personalistiky

Služby: -psychologické poradenství, EFT terapie, online poradna, autopatie, meridiánová terapie, poklepová metoda -řešíme Vaše úzkosti, strach psychické poruchy a potíže, deprese, nízké sebevědomí, závislosti, obezitu (obezita), sociální fobie, bolesti, chronické nemoci, nespavost, stres, poruchy chování, dyslexie, dysgrafie, nervozita, tréma, ...

Odborný lékař - PsychIatrie - Po, St - dlouhý den dle objednání.

Klub Pohoda. Centrum prevence drogových závislostí. Protidrogové centrum (P-centrum). Poradna pro drogově závislé narkomany.

Psychologie: -psychologická vyšetření a poradenství. Psychoterapie: -léčení nervových a duševních poruch u dětí i dospělých -psychoterapie, kognitivně behaviorální terapie, hypnoterapie, imaginativní psychoterapie, muzikoterapie, AVT (audiovizuální technologie-neurotechnologie) a mystika Grafologie: -grafologický rozbor.