Jazyková bariéra je díky překladatelství a tlumočení překonána. Překladatelské služby zajišťují překlady textů, přímé překlady, technické a odborné překlady, právní překlady nebo soudní překlady. Tlumočení může být simultánní, konsekutivní nebo doprovodné.

Služby: - realitní činnost - finanční poradenství - soudní tlumočník do/z francouzského jazyka

Služby: - překlady - tlumočení - jazyky ruština, čínština, angličtina Průvodcovské služby.

Centrum pomoci DUHA: - kognitivní rozvoj - terapie - psychologické poradenství pro dospělé i děti. Překlady, tlumočení: - italština - čeština a obráceně.

Tlumočení a překlady, jazykové kurzy. Jazyky: - holandština, vlámština, oficielní nizozemština. E-shop-knihy, učebnice.

Jazykové kurzy, výuka jazyků: - angličtina - němčina. Jazykové kurzy pro firmy. Překlady z německého a do německého jazyka.

Francouzština - překlady a tlumočení (i soudní) Španělština - překlady (i soudní).

Soukromá lektorka angličtiny - výuka angličtiny - překlady a překladatelská činnost.

Mgr. Iva Lubalová poskytuje: - překlady z NJ do ČJ a naopak - tlumočení z NJ do Čj a naopak - výuku německého jazyka - firemní výuka - doučování z němčiny - průvodcovská činnost v němčině - výuka a doučování latiny.

Překladatelské služby, tlumočení - specializace na srbštinu, chorvatštinu, bosenštinu a černohorštinu.

Služby: - výuka italského jazyka - kurzy italštiny.

Překladatelská činnost - překlady technické, ekonomické a právní povahy v anglické a české verzi

Služby: - výuka anglického jazyka - překlady

Služby: - překladatelské, překlady z/do: - nizozemštiny, holandštiny, vlámštiny, němčiny.

Služby: - jazykové korektury, korektury textů.

Překlady, tlumočení, lokalizace, korektury, DTP. Profesionální zpracování textů se zaměřením na překlady z AJ, NJ do češtiny, slovenštiny, ruštiny, polštiny, maďarštiny, rumunštiny, bulharštiny, chorvatštiny, slovinštiny a dalších východoevropských jazyků.

Služby - doučování, výuka italštiny - kurzy, překlady, tlumočení, průvodce.

Překladatelské práce. Činnost: -tlumočení a překlady, i se soudním ověřením: -němčina, německý jazyk:

Výuka jazyků, jazyková škola: - angličtina, - němčina, - španělština, - ruština, - francouzština, - italština, - japonština. Překlady. Pomaturitní studium angličtiny.

Překlady anglického a ruského jazyka zaměřené na odborné texty v následujících oborech: Obecná technika, strojírenství, elektrotechnika, elektronika, komunikační technika; Informační a komunikační technologie, informační systémy, hardware, software; Zabezpečovací systémy, automatizované systémy řízení, robotika, měřicí a regulační ...

Překladatel, tlumočník a lektor jazykové výuky - němčina, angličtina, italština.

Služby: - překlady - tlumočení - anglický a německý jazyk

Soudní překladatel a rodilá mluvčí nabízí: - překladatelství ruského a ukrajinského jazyka - tlumočení ruského a ukrajinského jazyka - odborná ruština a ukrajinština - překlady ověřené, technické, obchodní - vyhotovení překladů včetně ověřených - doprovodné tlumočení.

Německé jazykové centrum NJC poskytuje skupinovou, firemní i individuální výuku němčiny, dále také překlady a tlumočení z i do němčiny. Naše pobočky se nacházejí v Olomouci, Zlíně a Zábřehu.

-Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu