Jazyková bariéra je díky překladatelství a tlumočení překonána. Překladatelské služby zajišťují překlady textů, přímé překlady, technické a odborné překlady, právní překlady nebo soudní překlady. Tlumočení může být simultánní, konsekutivní nebo doprovodné.

Služby: - překlady a tlumočení německý jazyk - soudní tlumočení

Překladatelské služby - překládání anglického jazyka.

Překladatelské služby - překlad anglického jazyka.

Služby: - účetnictví - překlady z a do anglického jazyka

Služby: -překladatelské a tlumočnické -evropské i mimoevropské jazyky -konsekutivní, simultánní a konferenční tlumočení -korektury textů kvalifikovanými rodilými mluvčími -stylistická a mluvnická úprava českých textů -soudní ověřování překladů, zajištění notářského ověření -krátké dodací lhůty -zpracování textů na PC -tisk ...

-Překladatelská a tlumočnická činnost -Obchodní činnost

Služby: - překlady z/do francouzského jazyka, francouzštiny - výuka francouzského jazyka.

Překlady a tlumočení - z a do němčiny - včetně ověření

Poskytuji kvalitní obousměrné překlady v kombinaci čeština - angličtina za příznivou cenu. Více informací o mých službách a cenách naleznete na mých webových stránkách.

Německé centrum poskytující kurzy němčiny a češtiny pro cizince, překladatelský a tlumočnický servis a grafologické služby.

Překladatelská agentura - překlady z německého a do německého jazyka.

Služby: - překlady, tlumočení: - německý jazyk, němčina - technická němčina.

Překlady z a do angličtiny i se soudním ověřením

Služby - psaní textů - korektura textů - překlady cizích jazyků - grafika - webdesign - programování, správa webů.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

Zpracování dat - převedení dat do tabulek a databází Překlady a tlumočení z a do anglického jazyka odborné texty, návody, software, smlouvy, doklady bez soudního ověření, přepisy textů Překlady a tlumočení z a do německého jazyka (odborné texty, návody, software, smlouvy, doklady bez soudního ověření, přepisy textů)

Prodej: - tahitská NONI ovocná šťáva

Služby: - vedení účetnictví - vedení daňová evidence - překlady z anglického jazyka.

Služby: - překlady z angličtiny a srbštiny - korektury češtiny

Vyhotovení - daňová přiznánídaňové poradenství Vedení - účetnictví, daňová evidence, zpracování mzdy. Překlady - doklady z a do němčiny.