Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Sportovní areál LAMA: - tenisové antukové kurty - beach - volleyball (beach volejbal) - posilovna, fitness - solárium.

Pohřební služba. Převoz zesnulého včetně oblečení po celé ČR i zahraničí. Osobní výběr rakví. Vyřízení a zajištění: - formality - obřad - vázání kytic - smuteční dechová hudba - kamenické práce. Paragrafy pro zaměstnavatele pro pozůstalé. Další služby po vzájemné dohodě.

Internetový marketing. Služby: - tvorba webové stránky, webové prezentace - webdesign - analýza a redesign stávajících webových stránek - SEO optimalizace internetových stránek pro vyhledávače - PPC reklama - realizace a správa PPC kampaní (google adwords, seznam sklik, facebook)

Úprava aury osob. Klasicko - bodové masáže -odrušeni patogenních zón a všech elektromagnetických smogů s počitačů, mikrovlnek a telefonů.

Architekt: Projekční a inženýrská činnost včetně autorského a stavebního dozoru.

Prodej: -výpočetní technika -počítače, PC -kancelářská technika (tiskárny, kopírky) -diskety, cartridge -počítačové sestavy -digitální fotoaparáty -mobilní telefony.

Poradenství v oblasti kosmetiky, péče o pleť, ošetření pleti kvalitní kosmetikou. Úprava obočí i s barvením.Vizážistika: Slavnostní líčeni, denní líčení.svatební líčení.Prodej kosmetiky Mary Kay.Pracovní příležitost, možnost osobního růstu.

Wellness studio: - masáž - kosmetika - kadeřnictví - prodlužování řas a vlasů - nehtová modeláž - permanentní make-up - bylinná lázeň.

Nabízíme profesionální pravidelný úklid komerčních prostor, zdravotních zařízení, veřejných prostranství, výrobních hal apod. Specializujeme se na pravidelné úklidy po celé ČR. Individuální servis pro každého je samozřejmostí.

Široký výběr foto-video příslušenství, optiky a ateliérového vybavení, nabídka komplexního zpracování fotografií

Společnost RENT LIVING BOHEMIA s.r.o. provozuje realitní činnost.

R&R moje pozemky s.r.o. zajišťuje pronájem a správu vlastních nebo pronajatých nemovitostí

Společnost Enexa Projekt s.r.o. pomáhá v oblasti kotlíkových dotací - obor energetika, topení

Společnost Atlantik Business Center s.r.o. zajišťuje pronájem nebytových prostor.

Společnost GLOBAL TRADE TECHNOLOGY s.r.o. zajišťuje tvorbu webu.

Společnost STREN TECH s.r.o. provádí služby: Poradenství v Supply Chain Digitalizace & Průmysl 4.0 Poradenství v Procurementu Analýzy a Reporting

Realitní společnost Neon Reality Invest s.r.o. prodává nemovitosti

Deratizace. Dezinsekce. Dezinfekce. Likvidace - nežádoucí vegetace, plevele. Ochrana dřeva proti-dřevokazný hmyz, houby, plísně. Ochrana budov proti holubům. Vyklizení a čištění objektů. Sadové úpravy, kosení, výřezy křovin, kácení stromů, frézování pařezů. Odchyt zvířat.

Hotel pro psy Výcvik psů Salon pro psy: -stříhání -trimování -koupání, fénování

Naše firma nabízí úklid pro firmy i soukromé zákazníky: - čištění koberců, čalounění - údržbářské práce - hodinový manžel.

Papírnictví. Internetový obchod, e-shop, eshop, maloobchod, prodej: - papírenské zboží - papíry, bloky, tiskopisy, balící potřeby - školní potřeby, psací potřeby - kancelářské potřeby - etiketovací kleště, etikety - domácí potřeby - dárkové zboží - dětské hry, hračky. - sortiment na párty a oslavy - sezónní zboží - vánoce, ...

Nabízíme architektonické studie novostaveb i rekonstrukcí, komplexní návrhy interiérů, zpracování projektové dokumentace, tvorbu komunitního bydlení z koncepčního, územního a architektonického hlediska, workshopy a semináře o bydlení. Tvoříme soukromý i veřejný prostor.

Nákup, prodej, výkup, leasing: - nákladní, užitková a speciální vozidla - vleky, návěsy, tahače - nástavby, vysokozdvižné vozíky - stavební a pracovní stroje - náhradní díly na nákladní automobily - ekologická likvidace osobních a nákladních vozidel - dovoz aut na zakázku - ekologická likvidace

VPS servery, dedikované servery, server housing, hosting, virtuální servery.