Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Pavel Janíček zajišťuje grafické úpravy, firemní tiskoviny. Tisk - tiskoviny - vizitky - karty Prodej - dárkové předměty

Společnost CCR Infinitum s.r.o. se orientuje na výrpbu webových stránek, jejich správu a vývoj. nabízíme služby BOZP a požární ochrany a správu a údržbu IT. Orientujeme se na malé a střední firmy, kterým poskytujeme více doplňkových služeb na jednom místě.

Reklamní agentura Ostrava. Komplexní služby v oblasti reklamy. Grafické studio.

Autodoprava, přeprava: - vnitrostátní, tuzemská - zahraniční, mezinárodní - sypké materiály. Odvoz odpadů a pronájem kontejnerů. Výroba krycích a rafinačních solí pro hutní průmysl. Distribuce, velkoobchod: - anorganické chloridy, fluoridy.

Společnost Cat In The Box s.r.o. nabízí služby v oblasti Informační technologie, vydavatelská činnost a distribuce zásilek.

Společnost WOLTEX CZ PLUS s.r.o. se specializuje na pronájem a prodej luxusních vozidel a nemovitostí.

Společnost NTF Factory, s.r.o. zajišťuje prodej hotových aplikací pro systém HCL Lotus Notes/Domino – Spinesys.

Společnost ESIP s.r.o. zajišťuje projekci, projekční činnost: - hornictví. Výzkumná činnost: - technické vědy. Ekonomicko-ekologické poradenství. Expertní a posudková činnost pro ústřední orgány státní správy. Stavební projekce, inženýrská činnost v oblasti oprav a údržby bytového fondu.

Společnost GRIGAR, s.r.o. se specializuje na projektování a realizaci staveb již 30 let. Zkušený team našich pracovníků nabízí kompletní zajištění výstavby od projektové přípravy, realizace, inženýrské a koordinační činnosti, logistiky až po předání klíče k užívaní stavby. Kromě staveb rodinných domů, rekonstrukcí, odstraňování staveb a ...

Psí salon, salon pro psy. Služby: -stříhání, koupání.

Služby: -tvorba webových stránek. -SEO optimalizace. -webhosting. -správa počítačových sítí. -převod VHS kazet na DVD.

Společnost STEJSKAL FINANCE s.r.o. zajišťuje pronájem a správu vlastních nebo pronajatých nemovitostí.

Cílem Unika Relax Ostrava, s.r.o. je provoz prosperujícího podnikání, které nabízí lidem se zdravotním postižením důstojná pracovní místa a svým zákazníkům nabízí kvalitní a cenově dostupné masérské služby.

Společnost ApeSight s.r.o. provádí IT poradenství, konzultace, outsourcing.

tiskařská služba, výroba tonerů, prodej IT, BOZP, elektrikářské práce

Společnost ARKEMAX INVEST a.s. se zaměřuje na investice. Hlavními činnostmi jsou investice do realitního developmentu, pozemkového developmentu a finančního sektoru. Vedlejšími pilíři naší společnosti jsou investice do Flipování nemovitostí, rekonstrukcí a správy majetku.

Pronájem: -prezentační technika -audiotechnika -tlumočnické zařízení včetně kvalifikovaných tlumočníků Zajištění: -tiskovky -konference -kongresy Služby: -webdesign