Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
CZECH INTERNATIONAL, a.s. - nejvýznamnější agentura celních služeb v ČR. Společnost poskytuje plnou podporu ve všech aspektech celního a daňového řízení, vč. přípravy žádostí a poradenství. Mimo přepravu a celní služby, poskytuje dále optimální řešení v oblasti skladové a distribuční logistiky.

Služby firmy VAN jsou v oblastech tisku, knihařství, kartonáže, rámování, reklamní činnosti, maleb a nátěrů - malířské a natěračské práce - knihařské práce, vazba knih a časopisů, vazba do kůže - výroba kalendářů - paspartování a rámování obrazů - maturitní stužky - laminování - kroužková a drátěná vazba - dárkové předměty - ...

Služby: - výroba fotokeramiky na náhrobky - fotografie na porcelánu, keramice a smaltu

Překlady, tlumočení, korektury, DTP, lokalizace. Expresní dodání, dostupnost nonstop.

Expresní přeprava zásilek z domu do domu po celé ČR do 24 hodin a SR. do 24 Bratislava do 48 hodin ostaní destinace. Přeprava zásilek od 0, 1 kg - 5000 kg. Služby pro okresy Kolín, Kutná Hora, Benešov: -doprava, expresní, kurýrní, vytěžování -skladování a distribuce zboží -paletování, fóliování, páskování -celní odbavení zásilek do i ze ...

Expresní přeprava zásilek z domu do domu po celé ČR do 24 hodin a SR do 24 Bratislava, do 48 hodin ostaní destinace. Přeprava zásilek od 0, 1 kg - 5000 kg. Služby pro okresy Kolín, Kutná Hora, Benešov: -doprava, expresní, kurýrní, vytěžování -skladování a distribuce zboží -paletování, fóliování, páskování -celní odbavení zásilek do i ze ...

Společnost K-net Team Ostrava, s.r.o. poskytuje IT služby - cloudové, IT outsorcing, IT consulting další.

Realitní činnost - prodej: -byty v apartmánovém domě, součástí vlastnictví apartmánu bude i adekvátní díl bazénu, sauny a parní lázně.

Služby: -zpracování dat -architektonické a inženýrské služby včetně projektování -zeměměřičské a kartografické činnosti.

Společnost Reality KF, s.r.o. zprostředkovává nákup, prodej a pronájem nemovitostí.

Činnost: - realitní služby - bankovní i nebankovní půjčky, vymáhání pohledávek - znalecká kancelář - autopůjčovna

Reklamní společnost organizující reklamní cyklistické kampaně.

Likvidace pozůstalostí zajišťuje vyklízecí práce bytů, domů, půd, garáží, sklepních prostor, provozoven, skladů či obchodů. Také provádíme likvidace starého nábytku včetně odvozu odpadu a poté následný úklid, opravy a vymalování dle Vašich požadavků.

Našim hlavním zaměřením je zajištění ozvučení, osvětlení, projekce, karaoke, … na všechny druhy Vašich akcí. (narozeniny, firemní večírky, plesy, ..) Dále jsme schopni nabídnout tvorbu internetových stránek, technické poradenství nebo služby které souvisí s informační technikou.

Reklamní agentura a grafické studio. Mezi naše služby patří tisk, tvorba www, e-shop, marketing, grafika, potisk, reklamní předměty a další. Navštivte naše webové stránky a podívejte se na kompletní nabídku služeb.

Salón poskytuje v Havířově služby kosmetického salonu a nehtového studia. Provádíme manikúru, pedikúru, čištění pleti a mnoho dalšího.

Dodávka: - repasované, nové tonery - IT příslušenství - počítače, notebooky - fotoaparáty.

Činnost: Jsme symbolem profesionálního majetkového poradenství a nadstandardního partnerství. Majetkové poradenství, Investice, sjednání i refinancování Hypoték a úvěrů . Optimalizace pojištění . Zprostředkování prodeje i nákupu nemovitostí, pronájmu či podnájmu .

Security-24 zajišťuje bezpečnostní služby v oblasti elektronických zabezpečovacích systémů, kamerových systémů a pultu centrální ochrany.

Přeprava a logistika - autodoprava - vnitrostátní, tuzemská - spedice, vytěžování - nákladní doprava - přeprava kusových zásilek - logistika - skladování - prodej PHM - opravy motorových vozidel Diagnostika a vzdělávání - assessment, development centre v dopravních firmách - dopravně-psychologické vyšetření řidičů - ...

Informační centrum. Je součástí Muzea Těšínska. Informace o regionu, vlastivědě a geografii. Informace o Muzeu Těšínska a kultuře. Informace o službách a databance cestovního ruchu, institucích a veřejných službách. Prodej: - mapy, plány, pohlednice, atlasy a publikace s regionální tématikou. Předprodej vstupenek.