Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Nehtové studio - modeláž nehtů UV gelem - modeláž nehtů s barevnou francií - doplnění UV gelem - modeláž s barevným tipem - třpytkové špičky - odstranění nehtové modeláže - modeláž nehtů na nohou - parafínový zábal - peeling - manikúra, pedikúra

Kosmetické studio LUSTY - kosmetické služby - masáže - lymfatická drenáž - odbourávání celulitidy - parafínové zábaly s mořským bahnem

Služby - grafické práce - webdesign - webové prezentace

Vydavatelství a nakladatelství odborné literatury. Jazykové slovníky. Pravidla českého pravopisu.

Marketingová společnost TK PLUS se sídlem v Prostějově působící především v oblasti pořádání sportovních a kulturních aktivit.

Výroba kanalizačního potrubí KG 110-200. Kanalizační systém Marotta Výroba granulátů PVC. Recyklace PVC. Spedice, doprava.

-Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb Kadeřnictví

Oblastní závod Prostějov. Prodej: - software, účetní programy - monitory, tiskárny - počítačové komponenty - zabezpečovací systémy - prezentační technika - kancelářská technika-kopírky - kancelářský nábytek. Služby: - zpracování účetnictví - záchrana dat - programovací práce - servis a opravy výpočetní techniky.

Dodávka: - informační technologie Projekt, montáž: - lékárenský informační systém

Udělujeme licenci a Certifikát pro užívání značky Český výrobek na výrobcích. Podporujeme české výrobky. Pomáháme v orientaci zákazníkům, kteří dávají přednost českým výrobkům. Kontrolujeme v místě výroby dodržování podmínek pro udělení ochranné známky Český výrobek. Propagujeme české výrobky v TV, na internetu, novinách, časopisech, akcích a ...

Opravy jízdních kol všech druhů stáří a značek. Stavba kol na zakázku. Servis do 24hodin. Řemeslňme prace. Veškerý servis kolem domácnosti a kanceláři: - elektro, voda, topení, malováni, zednické práce, a veškeré činnosti ve vašem domě, bytě, kanceláři, obchodě. Správa a údržba nemovitostí. Stavební práce.

Vývoj, instalace: - Implementace informačního systému QI. - Softwarová řešení pro zvýšení produktivity práce jak v kanceláři, tak ve výrobě a skladu, vývoj software na zakázku. - Pro document management - software, který umožňuje rychlé zatřiďování a hledání dokumentů k dokladům v informačním systému. - Pro lepší řízení výroby a skladu - ...

Prodej zemědělských nemovitosti, pozemků, statků a farem.

Projektová činnost ve výstavbě Financování. Reality.

Služby: -odvirování PC -instalace software -nastavení domácí sítě a Internetu Oprava, servis: -počítače

Služby: -digitální televizní vysílání

Svatební salon Styl Půjčovna, půjčování: - svatební šaty renomovaných firem z Francie, Itálie, Polska, ČR atd. - pánské obleky - dětské šaty pro družičky i mládence.

Čistírna, čištění: - oděvy - praní, žehlení prádla pro obyvatelstvo, restaurace. - chemické čištění pracovních oděvů, - praní a čištění vojenské výstroje - svoz a rozvoz zakázek.

Sexshop. Videopůjčovna erotických filmů.

Reklamní grafiky: - návrhy logotipu - grafické manuály - přípravy do tisku. Sign making: - reklamní polepy - polepy aut - reklamní tabule - design výkladních skříní. Produktová fotografie.

Orientální tance Vystoupení a výuka břišního tance (Olomouc, Prostějov, Boskovice) Polština Překlady a tlumočení z/do polského jazyka. Výuka polštiny (Olomouc, Prostějov, Brno, Ostrava, Praha...)