Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Wellness studio: - vibrosauna - vacu well - vacu stepper - masážní křeslo.

Pronájem dětských nafukovacích atrakcí.

-Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Výroba plastových a pryžových výrobků -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Výroba neelektrických zařízení pro domácnost -Výroba ...

Prodej pokladních systémů pro restaurace. UnTill, restaurační program, měřící technika, dávkovače nápojů, dotekové obrazovky, tiskárny, vzdálený číšník, PDA, programy pro restaurace a hotely.

Vydavatelství: -noviny Prostějovský týden.

Služby: - sdružení pro pomoc zdravotně postiženým - tréningové středisko - hiporehabilitační centrum - přeprava koní.

Architektonická kancelář ATELIER-F Projekce, projektování: -stavby -návrhy interiérů. Urbanistické studie

Reklamní agentura SAMA Tiskárna. Výroba: - ručné šité a lepéné míče pro fotbal, volejbal, nohejbal, halové sporty.

Jmenuji se Michal Běhal a tvorbou webů a jejich designů se zabývám asi 8 let. Za tuto dobu jsem získal zkušenosti s jednoduchými i s mnoha složitými stránkami. Chci tvořit originální a jedinečné weby, které osloví svým moderním a inovativním zpracováním. A toho chci docílit i u jednoduchých a minimalistických projektů.

Dodávka, montáž, komplexní služby: - zboží, služby a řešení na poli informačních a komunikačních technologií.

Organizační zajištění zadávání veřejných zakázek: - právní a poradenská podpora veřejných zakázek - elektronické nástroje eGORDION a TENDERMARKET - vzdělávání v oblasti veřejných zakázek - právní pomoc a konzultace.

Vývoj zakázkových aplikací Webhostingové služby Firemní webové aplikace Marketingové poradenství Školení v oblasti IT Grafické služby

Malířství, natěračství -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a ...

Vydavatelství deníku Právo.

Zpracování energeticke náročnosti budov, správa a údržba nemovitostí, stavební prace, stěhování, malířského Prace, demolice.

Hypermarket. Malobchod, prodej: -potraviny -průmyslové zboží -drogerie, drogistické zboží.

Služby: - administrativní správa - organizační služby.

Fotografování - svatby - ateliérové foto - akty - děti, těhotenské foto

Služby. - kosmetické, kosmetika: - čištění pleti - pleťové masky - chemický peeling - manikúra - francouzská manikúra - lakování nehtů - nehtová modeláž - masáže rukou - pedikúra: - ošetření nehtů na nohou - podkládání zarůstajících nehtů - odstranění kuřího oka - vizážistika.

Realitní kancelář. Služby realitního makléře. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti - byty, domy, pozemky, kancelářské prostory.

Služby - marketingové poradenství - obchodní poradenství.

Služby: - tlumočnické, tlumočení švédského a anglického jazyka, také v zahraničí - překladatelské, překlady ze švédského a anglického jazyka.

Reklamní fotostudio Profesionální fotografování Fotografie: - portréty - rodinné, dětské - svatební - technické záběry - architektura - výtvarná díla - interiéry, exteriéry - reklamní, digitální. Inkoustový, jektový tisk Letecké foto Velkoplošný tisk