Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Tvorba a implementace informačních systémů. Poradenství v oblasti výpočetní techniky. Projekce a vlastní realizace IS. Servis software a zpracování. Servis hardware a systémové služby. Ekonomické a organizační poradenství. Zpracování účetnictví, mezd a ostatních firemních agend. Docházkové systémy, řízená dokumentace.

Zajišťujeme PR servis, promotion akce a kampaně. Realizace akcí na klíč, full-service: -firemní akce, team building. -promo akce. -akce pro širokou veřejnost, dětské dny. Specializace na program v duchu Western & Rodeo.

Služby: - IT služby - weby na míru - webhosting - seo optimalizace.

Vlasové poradenství, regenerační zábaly na vlasy, návrhy módních účesů pro každou příležitost, melírování, několik druhů trvalých, společenské a svatební účesy, dámské, pánské a dětské střihy, barvení obočí a řas, depilace.

Studio zabývající se tvorbou webových stránek, web designem, seo optimalizacemi a servisem v prostředí internetových prezentací.

Zajišťujeme: - odborné dozory staveb, včetně legálních odborných odchytů a transferů našich i exotických obojživelníků a plazů z budov a staveb - ekologickobiologický dozor - odchyt volně žijících organismů, plazů, žab, zvířat, obojživelníků - odborné posudky - tvorba mapových výstupů - monitoring životního prostředí.

Reklama: - nápisy ze samolepících fólií na auta - reklamní tabule - světelná reklama - potisk na trička a pracovní oděvy v malých sériích - letáky, tiskoviny - azanžérské práce.