Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Masážní a relaxační studio. Masáže: - klasické - medové - lymfatické - infrasauna. Rekondiční cvičení a rehabilitace. Rašelinové zábaly.

Služby: - kadeřnictví - kosmetika - masáže - pedikůra - vizážistka.

Služby, poradenství: - marketing - průzkum trhu. Pronájem: - kanceláře, haly, sály a učebeny.

Masérské studio: - reflexní terapie chodidel - exotické masáže - parní bylinný box - japonské masáže.

Architektonická a projekční kancelář: - návrhy a studie - architektura - urbanismus - interier - design.

Kadeřnictví Beauty: - dámské, pánské - stříhání, barvení, melírování, tvorba účesů.

Kovošrot. Výkup: - železo - barevné kovy. Demolice objektů.

Pronájem: - bilboardová rikša - 6 reklamích rikš - šlapací rikša - 4 šlapací rikše - motorová rikša - 1 motorová rikša - svět reklamy a zábavy - pronájem po celé ČR.

Bezpečnostní agentura: - ostraha osob i majetku - přepravy cenin i hotovostí - úklid.

Poradna pro rodinu Prostějov: -rodinná a partnerská problematika -manželské a vztahové krize -osobnostní problémy -krizová intervence -mediace.

Prodej, servis, poradenství: -výpočetní technika -software, hardware -počítačové příslušentví. Vedení účetnictví.

Architektura, architektonické studie: -rodinné domy -průmyslové stavby -bytová a občanská výstavba. Stavební projekce. Urbanismus. Komplexní služby v oblasti: -návrhy a vybavení interiérů bytových i veřejných. Design interiéru: -prvky pro sériovouo výrobu.

PROSTĚJOVSKÝ VEČERNÍK-ZAJÍMAVĚJŠÍ NOVINY INZERCE, KTERÁ SE VYPLATÍ. Vydavatelství. Zpravodajský a společenský týdeník. Prostějovský večerník-noviny. Reklama, propagace, inzerce v Prostějovském večerníku. Místní tisk. Možnost řádkové inzerce po telefonu: -tel.:582333433. Plošná inzerce: -tel.:608960042. Nejnižší ceny.

Fotoateliér Prostějov: - umělecké portréty a akty - rodinné a dětské foto - svatby, reklamní, módní a produktové fotografie, olejomalba, tisk. Dárkové poukazy.

Architektonická a projekční kancelář. Projekce, projektování: -občanské stavby -průmyslové stavby -obytné stavby -interiéry. Urbanismus.

Strojové vyšívání - Okrajek Výroba, tisk: -sportovní dresy -reklamní předměty -textilní reklama.

Kosmetický salon Madona Služby: - kosmetika - pedikúra - masáže - pernametní make-up.

Provádíme strojní čištění koberců a čalounění, pravdielný, nepravidelný či nárazový úklid rodinných domů, bytů a jejich společných prostor, úklid menších firem a kanceláří, úklid po malování a řemeslných pracech, mytí oken.

Výroba: -pohřební urny z mědi, plastu a dřevoplastu.

Kosmetický salon XANTIPA Kosmetický salon: - klasické masáže těla - masáž lávové kameny - německá lékařská kosmetika - depilace - líčení.

Inzerce nemovitostí zdarma - inzertní server pro všechny lidičky. Inzerce domy, byty, komerční objekty, pozemky, zahrady, chaty, chalupy, garáže, byty. Prodej, pronájem, nájem, koupě, nabídka, poptávka nemovitostí - rodinné domy, byty.