Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Jsme kreativní agentura. Vytváříme malé i rozsáhlé internetové projekty. Děláme moderní webové stránky, nasazujeme redakční systém, tvoříme originální a svěží e-shopy, Facebook aplikace, 2D a tiskovou grafiku, programujeme na zakázku, pomáháme s optimalizací pro vyhledávače (SEO) a radíme jak na efektivní marketingové kampaně a PPC.

Vývoj software na zakázku, poradenství v oblasti IT služeb

Kadeřnické služby, prodlužování vlasů, řešení problematických lysin, Brazilský keratin.

Zavádění cloudových řešení ve firmách. Vývoj optimalizovaných aplikací pro obchodní zástupce, manažery a všechny zaměstnance pracující v terénu. Produkty jsou propojeny s informačním systémem podniku a stávají se výkonným pracovním nástrojem. Všechny služby jsou realizovány s důrazem na jednoduchost, funkčnost, kompatibilitu a propojení ...

Reklamní agentura, venkovní reklama, billboardy, navigační systémy, informační systémy, inzerce, reklamní kampaně, politický marketing, tisk, tiskoviny.

Kadeřnické služby, kadeřnictví.

Prodej, servis: - výpočetní technika - software - správa počítačových sítí - webdesign.

Služby: - internetové stránky, webdesign - internetové katalogy - internetové obchody, e-shopy - internetová reklama. Prodej, maloobchod: - počítače a příslušenství - notebooky

Služby: -soudní znalec -realitní kancelář

Salon: - kadeřnictví - manikúra, nehtová modeláž - tetovací salon.

Prodej, vývoj: - software na zakázku.

Obchodní dům. Maloobchod, prodej: -potraviny -teplá a studená kuchyně -cukrárna -kožené oděvy -obuv -elektro prodejna -kuchyňské studio -zlatnictví -prodej PC, servis PC, prodej mobilních telefonů -prodej novin a časopisů -výroba klíčů -čistírna, kopírovací služby -oprava hodinek.

Realitní kancelář. Zprostředkování: - koupě a prodej nemovitostí - znalecké posudky - právní a poradenské služby.

Výkup a zpracování odpadů. Skartace dokumentů.